Obnoviť stránku

Judgment – Xbox Series X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Judgment – Xbox Series X

%

Hra od štúdia Ryu Ga Gotoku, Judgment, je akčná adventúra, ktorú vydáva spoločnosť Sega.

Judgment

Producent Toshihiro Nagoshi a Studio Ryu Ga Gotoku, tvorcovia série Yakuza, vytvorili Judgment, kriminálnu a napínavú drámu.

Judgment

Yaga vedie malú detektívnu kanceláriu vo vykričanej štvrti Kamurocho a vykonáva akúkoľvek prácu, ktorú by ostatní odmietli.

Judgment

Z bývalého právnika detektívom

Zoznámte sa – Takayuki Yaga. Potom, čo čelil zdrvujúcej zrade jedného zo svojich bývalých klientov, sa stal známym ako podvodník, ktorý umožňuje vrahom utiecť, čo účinne zničilo jeho povesť. Teraz narazil na záhadný prípad sériovej vraždy a na vyriešenie bude musieť posunúť svoje vyšetrovacie schopnosti za hranicu možností.


Judgment

Judgment s next-gen starostlivosťou

Akčný thriller sa pozrie na konzoly novej generácie a ponúkne prepracovanú grafiku, plynulých 60 snímok za sekundu a všetky doteraz vydané DLC.

Judgment

Podivné a brutálne sériové vraždy

Mestom otriasa rad sériových vrážd, pri ktorých sú objavené telá obetí s vydlabanými očami. Yagamiho do prípadu vtiahne jeho stará advokátska kancelária. Aby vraha odhalil, musí hľadať pravdu, ktorá mu pred tromi rokmi unikla z dosahu. Môže však človek prenasledovaný svojimi neúspechmi zvíťaziť nad vlastnou minulosťou?

Judgment

Yaga je často sužovaný kriminálnikmi a gaunermi mesta, ale aby ste sa dostali k podstate prípadu, budete potrebovať viac než len vedieť sa dobre biť.

Judgment

Vypočúvajte, objavujte, predkladajte dôkazy. Sledujte podozrivých, preobliekajte sa, odomykajte zámky a fotografujte, aby ste rozlúštili záhadu.




Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov

Verzia

Platforma Xbox Series X – škatuľa

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Dátum vydania

Rok vydání 2021
Mesiac vydania Apríl

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Xbox Series X optimalizácia
Kód:  XBSE0028
Produktové číslo:  5055277042487

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12