Obnoviť stránku

JRC - Udica Cocoon Short Range 3 m 3 lbs

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JRC - Udica Cocoon Short Range 3 m 3 lbs

Spoľahlivá udica nesmie chýbať vo vašej rybárskej výbave, či už ste začiatočník alebo skúsený kaprár. Dvojdielna udica JRC vyniká vysoko modulovaným 30T uhlíkovým blankom, je veľmi pevná a určite vás v rozhodujúcom okamihu nesklame. Spoločnosť JRC vyvinula sériu kaprových udíc Cocoon, od ktorej môžete očakávať špičkovú kvalitu a najmodernejšie trendy vo vývoji a dizajne rybárskych udíc. Táto udica je osadená SiC očkami, ktoré odolávajú silónu a ponúka bezpečné 20 mm DPS sedlo navijaku.

Dostane vás jedinečný dizajn s kontrastným čiernym vinutím a anodizovanými kovovými časťami. Výhodou je pogumovaná rukoväť so štýlovým predelom. Udica Short Range dlhá 3 metre sa skladá z dvoch dielov a na jednoduchšiu prepravu ju môžete zložiť do dĺžky 1,54 metrov. Jej Semiparabolická akcia je univerzálnejšia a pomôže vám zdolať aj väčšie ryby v náročnejšom teréne. Je vhodná skôr na krátku vzdialenosť a umožňuje vám použiť aj väčšie, ťažšie nástrahy.

Dvojdielna kaprová udica JRC

  • Moderná, štíhla, výkonná
  • Osvedčená anglická značka
  • Telom udice je vysoko modulovaný uhlíkový blank 30T
  • Pogumovaná rukoväť s efektným dizajnovým predelom
  • Čierne anodizované kovové časti
  • 50 mm SiC očká, ktoré odolávajú silónu
  • 20 mm DPS sedlo navijaku
  • Semiparabolická akcia
  • Tvrdosť udice 3 libry
  • Short Range dĺžka 3 metre (prepravná 1,54 metrov)

Maximálna vrhacia záťaž

Kaprová udica JRC Cocoon je opatrená hodnotou 3 lbs, ktorá udáva testovaciu krivku udice. Podľa nej zistíte, pri akom zaťažení sa udica ohne do pravého uhla a odvodíte maximálnu vrhaciu záťaž premenenú na gramy. 3 libry zodpovedajú 1361 gramom a po vydelení tohto čísla 16 získate asi 85 gramov, čo je práve maximálna vrhacia záťaž. Tu sa počíta s tým, že budete nadhadzovať s maximálnou silou, rozkývate záťažou alebo sa dokonca rozbehnete. Podstatné je, že pri tom udicu nijako nepoškodíte. Môžete použiť aj ťažšie olovko, potom ale určite nadhadzujte opatrnejšie.

Kód:  JVR000486
Produktové číslo:  043388431882

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17