Obnoviť stránku

JRC – Ležadlo Cocoon 2G Levelbed

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JRC – Ležadlo Cocoon 2G Levelbed

Hľadáte ležadlo pre pohodlné ležanie pri vode? Ležadlá novej generácie od JRC majú ľahkú hliníkovú rámovú konštrukciu, ktorá vám zaistí absolútne rovnú spaciu plochu. Luxusný tučný polstrovaný matrac v kombinácii s kvalitným vypínacím systémom ponúka maximálne pohodlie na brehu rieky alebo rybníka. Vďaka skladaniu rámu ležadla už nemusíte baliť spacák zvlášť. Zložíte ho zároveň s ležadlom a zaistíte popruhom s klipom.

Kľúčové vlastnosti

  • 100 % rovná spacia plocha
  • Ultra ľahká hliníková konštrukcia
  • Luxusný tvarovaný matrac so vsadeným vankúšom
  • Zloženie ležadla aj so spacákom
  • Pätky nožičiek proti zaboreniu

Použitý materiál

Poťah ležadla je vyrobený z odolného polyesteru 600D, ktorý je charakteristický vysokou odolnosťou voči treniu a predratiu. Nepremokavosť materiálu zaisťuje polyuretánová impregnácia. Matrac je naplnená veľmi hustou penou s fleecovou úpravou v stredovej časti a vsadeným vankúšom v hlavovej časti. Nemusíte sa báť, že sa budete boriť do hliny, nožičky ležadla majú obdĺžnikové pätky proti zaboreniu a sú nastaviteľné.

Parametre

Rozmery:
218 × 86 × 45 cm

Hmotnosť:
10,5 kg

Max. zaťaženie:
150 kg

Kód:  JVR055907
Produktové číslo:  043388421685

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04