Obnoviť stránku

JOY-IT case Alu-09 na Raspberry Pi 5

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
11,90 €

JOY-IT case Alu-09 na Raspberry Pi 5

Predstavujeme vám JOY-IT Alu-09 Case, dokonalé hliníkové puzdro navrhnuté špeciálne na minipočítač Raspberry Pi 5. Toto štýlové a odolné puzdro ponúka nielen vynikajúcu ochranu, ale aj efektívne chladenie a elegantný vzhľad, ktorý dokonale doplní vaše Raspberry Pi projekty. Robustná konštrukcia JOY-IT Alu-09 Case je vyrobená z kvalitného hliníka, ktorý sa postará o pevnosť a odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Hliníkový materiál navyše poskytuje vynikajúcu tepelnú vodivosť, čím pomáha udržovať optimálnu teplotu vášho Raspberry Pi 5 a zabraňuje prehrievaniu. Integrovaný dizajn Alu-09 Case zahŕňa pasívne chladenie, ktoré efektívne odvádza teplo z kľúčových komponentov Raspberry Pi. Kvôli maximálnemu výkonu a stabilite je puzdro vybavené vetracími otvormi, ktoré umožňujú lepšie prúdenie vzduchu a tým prispievajú k lepšiemu chladeniu.

Kľúčové vlastnosti puzdra JOY-IT case Alu-09 na minipočítač Raspberry Pi 5

  • Puzdro JOY-IT case Alu-09 je určené na minipočítač Raspberry Pi 5
  • Ponúka vynikajúcu ochranu
  • Je vyrobené z kvalitného hliníka
  • Dobre odvádza teplo, navyše je vybavené pasívnym chladením
  • JOY-IT case Alu-09 sa môže pochváliť presnými výrezmi
  • Montáž je jednoduchá a rýchla

Puzdro na minipočítač Raspberry Pi 5 je odolné aj elegantné

JOY-IT case Alu-09 nielen chráni, ale tiež zlepší vzhľad vášho Raspberry Pi 5. Jeho minimalistický a moderný dizajn sa hodí do akéhokoľvek prostredia, či už používate Raspberry Pi ako domáci server, mediálne centrum, alebo vývojovú platformu. Puzdro JOY-IT Alu-09 Case je navrhnuté s ohľadom na ľahký prístup ku všetkým portom a konektorom vášho Raspberry Pi 5. Presné výrezy umožňujú pohodlné pripojenie všetkých periférií, bez toho, aby ste museli Raspberry Pi vyberať z puzdra. Všetky porty, vrátane slotu na SD kartu, USB a Ethernet portov, sú ľahko dostupné. Inštalácia Raspberry Pi 5 do Alu-09 Case je rýchla a jednoduchá. Puzdro je dodávané so všetkými potrebnými montážnymi skrutkami a príslušenstvom, takže môžete svoje zariadenie ľahko zabezpečiť a začať používať v priebehu niekoľkých minút.

Kód:  RK103a12
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RB-AlucaseP5-09

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03