Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Jortan Bezdrôtový 1024P NVR bezpečnostný systém 4 kamier WIFI/IP

3,0 1 hodnotení
191,96 €

Jortan Bezdrôtový 1024P NVR bezpečnostný systém 4 kamier WIFI/IP

Bezdrôtová kamerová sada obsahuje 4×1024P HD bezdrôtovú IP kameru a 4-kanálový Wireless NVR (N6104). Tento revolučný kamerový systém, s kamerami 1024p a P2P aplikáciou, ponúka aj mobilnú sledovaciu aplikáciu pre Android a IOS na vaše domáce a kancelárske monitorovanie. V NVR (tiež bezdrôtové vyhotovenie) je zabudovaný WiFi router, ktorý pomôže vytvoriť už naozaj kompletné riešenie pre váš obchod, vily, kancelárie, chaty a podobné miesta. Vďaka bezdrôtovej technológii je určený všetkým, ktorí nechcú riešiť inštaláciu káblov po dome.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového kamerového systému Jortan 1024P NVR

  • Kamerový systém Jortan 1024 NVR s aplikáciou v slovenčine
  • Odolný proti poveternostným vplyvom na vnútorné aj vonkajšie použitie
  • Kamera je konštruovaná tak, aby bola úplne chránená pred prachom a dažďom
  • Dosah WiFi signálu až 50 m na voľnom priestore
  • Zobrazovanie a ovládanie na diaľku pomocou bezplatnej aplikácie a webovej stránky
  • 24/7 nepretržitý záznam až na dobu 30 dní pri použití HDD
  • TV rozlíšenie 1024P 1024P rozlíšenie poskytuje dostatok pixelov (1280 × 1024 pixelov)

Kvalitné zobrazenie a záznam bezdrôtového kamerového systému

Dosah WiFi signálu až 50 m vo voľnom priestore, pri dlhšej vzdialenosti odporúčame spojiť kamery drôtovo pomocou ethernetového kábla. Jednoduché nastavenie v priebehu niekoľkých minút. Zobrazovanie a ovládanie na diaľku pomocou bezplatnej aplikácie a webovej stránky. 24/7 nepretržitý záznam až na dobu 30 dní pri použití HDD (súčasťou sady nie je pevný disk), oznámenie o udalosti na smart telefón, keď je detegovaný pohyb. Výstup HDMI na jednoduché pripojenie k monitoru alebo TV rozlíšenie 1024P 1024P poskytuje dostatok pixelov (1280 × 1024 pixelov), čo sa premieta do vyššieho rozlíšenia obrazu s úžasnými detailmi a vynikajúcim rozoznaním detailov. Zachytáva širší, neskreslený, digitálny obraz, ktorý poskytuje presný pomer strán a podrobnejšie video Denné aj nočné monitorovanie s IR-Cut prepínačom. Každá IP kamera je dodávaná s infra ledkami a je schopná pracovať na vzdialenosť až 15 m v tme, a dokonca aj úplnej tme. Poskytuje teda ochranu vo dne aj v noci. IR-cut filter zaisťuje extrémne čisté HD zobrazenie a záznam v každých svetelných podmienkach.

Detekcia pohybu s nastavením na ľubovoľnú kameru

Detekcia pohybu s upozornením na mobilnú aplikáciu. Detekciu pohybu možno zapnúť alebo vypnúť pre ľubovoľnú kameru a možno nastaviť aj plochu pohybu pre väčšiu presnosť. NVR posiela upozornenie na mobilné aplikácie so sekvenciou snímok, keď dôjde k detekcii nečakaného pohybu. Budete teda v pokoji, systém zachytí všetky zásadné udalosti.

Obsah balenia:
Wireless NVR server 4-kanálový, 4× 1024P IP WiFi kamera s nočným videním s držiakmi na upevnenie + antény, 1× Ethernet kábel, 1× napájací adaptér pre NVR, 4× napájací adaptér pre IP kamery

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Ethernet

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V slovenčine

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti kamier

Počet kamier 4
Kompresia videa H.265
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Úložisko

Počet pozícií pre disk (2,5" a 3,5") 1 ks
Formát (Form Factor) 2.5" a 3.5"
Kód:  JRTN02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  184-138

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13