Obnoviť stránku

JOBY UltraFit Sling Strap Men

4,8 4 hodnotení

JOBY UltraFit Sling Strap Men

Venujete sa fotografovaniu a obľúbili ste si lov zaujímavých snímok? Chcete mať na vašich cestách voľné ruky a obľúbený fotoaparát vždy pripravený na okamžité zachytávanie zaujímavých momentiek? S popruhom JOBY UltraFit Sling Strap pre mužov sa vám to podarí.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahký popruh k fotoaparátu
  • Jednoduché pripevnenie
  • Maximálne bezpečné zariadenie
  • Všetko máte po ruke
  • Príjemné nosenie
  • Určený pre mužov

 

Majte fotoaparát vždy po ruke

UltraFit Layered-Pad Technology v spojení s otočným krúžkom zaistí maximálny komfort pri nosení. Toto spojenie rozdelí hmotnosť fotoaparátu na celé rameno prostredníctvom širokého popruhu, a tak nezaťažuje len krk nositeľa. Kovový krúžok sprostredkuje ešte pohodlnejšie umiestnenie zariadenia na požadované miesto. Podľa vašej potreby si môžete individuálne nastaviť požadovanú dĺžku, a tak mať zariadenie v neustálej pohotovosti. Vďaka špeciálnemu upínaciemu systému bude kamera umiestnená blízko vášho tela, čo eliminuje možné poškodenie. O ešte väčšiu bezpečnosť fotoaparátu sa tiež stará upínací systém, pracka umožňuje bezproblémové otáčanie a maximálnu voľnosť. S hmotnosťou iba 88 gramov nebude popruh zaberať miesto vo vašej batožine.

 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na ruku
Kód:  JO175a5
Produktové číslo:  E61PJB01257

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17