Obnoviť stránku

JOBY GripTight Mount XL

JOBY GripTight Mount XL

Kvalita fotoaparátov smartfónov už dokáže konkurovať značnému množstvu kompaktných fotoaparátov. Čo keď sa však rozhodnete digitálny fotoaparát plne nahradiť svojim inteligentným telefónom? Pri fotení významných udalostí, dych vyrážajúcich prírodných scenérií aj pamiatok dávnoveku sa nezaobídete bez príslušenstva, ktoré bolo donedávna výsadou fotografických prístrojov. Reč je o statíve. Spoločnosť JOBY vášmu smartfónu toto privilégium zaistí. Pomocou univerzálneho kompatibilného adaptéra stabilne pripnete svoj telefón na ľubovoľný statív s 1/4" skrutkou.

Majster v odbore

Adaptér, vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ABS plastu, dokáže pomocou pružiny pevne držať prístroje s celkovou šírkou medzi 69 a 99 mm. Nezáleží pritom, či používate kryt telefónu, alebo nie. Pogumované kontaktné plochy zaistia maximálne priľnutie adaptéra k vášmu telefónu, a ten tak nevykĺzne ani pri nešetrnom zaobchádzaní. Hmotnosť adaptéra nepresahuje 20 gramov a spoločne s miniatúrnymi rozmermi ho možno budete chvíľu hľadať vo vrecku.

Hlavné prednosti

  • Kompatibilný s mnohými telefónmi a so všetkými štandardnými statívmi (1/4" skrutka)
  • Zanedbateľná hmotnosť a veľkosť
  • Rýchla montáž
  • Použitie bez odnímania krytu
  • Kvalitné vyhotovenie (oceľ, ABS)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 0,02 kg

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Farba Čierna
Kód:  JO190a10
Produktové číslo:  E61PJB01323

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14