Obnoviť stránku

JOBY GPod Mini Magnetic čierna/červená

4,5 6 hodnotení

JOBY GPod Mini Magnetic čierna/červená

Tento originálny tripod ponúka vďaka svojej patentovanej technológii flexibilnej kĺbovej konštrukcie nekonečné možnosti využitia. Statív s fotoaparátom alebo videokamerou tak môžete zafixovať nielen na rovnej ploche, ale aj na konári, horských kameňoch alebo na zábradlí mosta. S týmto statívom si na vašich cestách zaznamenáte tie najkrajšie momenty. Stačí ho len pribaliť do svojej tašky alebo batohu.

Vlastnosti:

  • Moderný vysoko funkčný dizajn
  • Plne nastaviteľný pre digitálne fotoaparáty a videokamery
  • Magnety pre možnosť upevnenia na kovovú podložku
  • Kvalitný ABS plast a nerezová oceľ

Priateľ v každej situácii

Statív sa veľmi ľahko inštaluje - postačí vám k tomu trochu šikovnosti. Vďaka jeho nízkej hmotnosti ho na svojom prístroji ani nezaznamenáte, a tak ho nemusíte v prípade, že ho nepotrebujete, dávať dolu. Oproti modelu Originál ponúka tento statív ešte niečo extra. Ide o magnety, ktoré sú umiestnené na koncovkách nôh a otvárajú sa pred vami možnosti upevnenia na kovovú podložku, ako auto alebo dopravnú značku...

Parametre a špecifikácia:

Nosnosť:
325 g

Rozmery v zloženom stave:
97 × 30 mm

Hmotnosť:
43 g

 

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Transportná výška 9,7 cm
Maximálne zaťaženie 0,33 kg
Hmotnosť 0,04 kg
Kód:  JO125a3
Produktové číslo:  E61PJB01272

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06