Obnoviť stránku

JOBS GorillaPod SLR-Zoom + guľová hlavica

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JOBS GorillaPod SLR-Zoom + guľová hlavica

The vysoko flexibilný stojan JOBY je ľahký, veľmi kompaktný a môže byť použitý aj v oblastiach, kde sa spaľujú normálne statívy. Jedinečné, extrémne flexibilné nohy umožňujú stojanom stáť na kameňoch alebo útesoch. Má nohy prispôsobiteľné každej situácii. Možnosť je naozaj nespočetná, závisí len od vás a vašich nápadov.

Kľúčové vlastnosti

  • Adaptačné pre životné prostredie
  • Vrátane sférickej hlavy s vodováhou
  • Kvalitný materiál
  • Nosnosť až 3 kg
  • Široké možnosti použitia
  • Rozmery 6 × 6 × 31,8 cm
  • Hmotnosť 340 g


Flexibilné a multifunkčné

Statív je vybavený špeciálnym upínacím systémom, ku ktorému je možné pripojiť obidve závity 1/4 "a 3/8", čo znamená, že je kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov a inštalácia je veľmi jednoduchá a obzvlášť robustná. Bez ohľadu na to, či ju používate na snímanie videí alebo fotografovanie, vždy očakávajte veľkú stabilitu. Vďaka svojej miniatúrnej veľkosti sedí do vrecka alebo peňaženky, aby ste to dokázali udržať spolu. Presné vyváženie uľahčí hladinu vodováhy, ktorá je súčasťou hlavy.

Ideálny pre snímanie a snímanie

Tento statív je špeciálne navrhnutý pre vášnivých kameramanov a fotografov, a to nielen že jeho polohovacie schopnosti sú takmer nekonečné, ale aj spoločný systém, ktorý umožňuje otočiť uchopenie 360 ​​° horizontálne a navyše 90 ° vertikálne, takže nič ho nebude obmedzovať.

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 25 cm
Maximálne zaťaženie 3 kg
Hmotnosť 0,34 kg

Materiál

Materiál Hliník

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti vodováha
Kód:  XXJO006a6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08