Obnoviť stránku

JOBY GorillaPod Original fialový

JOBY GorillaPod Original fialový

Kúpte si nezabudnuteľný snímku, či už cestujete sami alebo s priateľmi. Tento flexibilný statív Joby GorillaPod sa stane pomocníkom na vašich cestách za dobrodružstvom. Umožní vám zafixovať váš mobil, fotoaparát či kameru takmer kdekoľvek a za každej situácie.

Vlastnosti:

  • Moderný vysoko funkčný dizajn
  • Plne nastaviteľný pre digitálne fotoaparáty a videokamery s maximálnou hmotnosťou 325 g
  • Flexibilná pogumovaná kĺbová konštrukcia
  • Kvalitné materiály - ABS plast a nerezová oceľ
  • Vrátane rýchloupínacie doštičky so štandardným 1/4 "upínacou skrutkou
  • Hmotnosť len 46 g

Pomocník v každej situácii

Statív sa veľmi ľahko inštaluje - postačí vám k tomu trocha šikovnosti. Nízka váha statívu a jeho kompaktné rozmery vám umožní nechať ho na fotoaparáte, aj keď ho práve nebudete potrebovať. Vďaka pogumované kĺbové konštrukcii je plne nastaviteľný a prispôsobivý každému povrchu. Tá mu tiež umožní prístroj zafixovať napríklad k tyči, vetve stromu alebo k riadidlám bicykla.

Kód:  JO130a2
Produktové číslo:  E61PJB01238

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17