Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

JOBY Convertible Neck Strap

4,0 1 hodnotení

JOBY Convertible Neck Strap

Univerzálny popruh JOBY Convertible Neck Strap je praktickou pomôckou nielen pre profesionálnych fotografov, ale aj pre tých, ktorí fotografujú vo svojom voľnej čase a radi si robia zábery svojich blízkych či zo svojich ciest. Popruh je určený pre CSC a DSLR fotoaparáty a môžete ho použiť tromi rôznymi spôsobmi. Nastavte si ho ako klasický diaľkovo nastaviteľný krčno-ramenný popruh, alebo ho noste za zápästie ako zápästné pútko, či ako skrátený transportný popruh pre nosenie fotoaparátu pozdĺž tela.  
Nastaviteľný popruh JOBY s hmotnosťou iba 46 gramov je vybavený dvoma bezpečnostnými karabínami, ktoré sú umiestnené v rôznej dĺžke od koncov popruhu. Vďaka ich opačnej orientácii môžete po odopnutí stredovej časti popruhu spojiť obe ich časti k sebe a použiť takto skrátený popruh ako transportnú rukoväť, ktorú uchytíte na oboch stranách fotoaparátu. Zároveň môžete použiť pravú časť ako spoľahlivé zápästné pútko. Na krk, na rameno, na ruku či pozdĺž tela, noste si pohodlne svoj prístroj podľa toho, ako práve potrebujete.
Rozmery:

  • Šírka 25 mm
  • Hrúbka 2 mm
  • Dĺžka podľa použitia (upnutia), maximálne do 100 cm

Hmotnosť:
46 g
Farba:
Čierna

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre digitálne zrkadlovky

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Popruh je súčasťou

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 100 cm
Vonkajšia hĺbka 0,2 cm
Vonkajšia šírka 2,5 cm
Hmotnosť 0,05 kg
Kód:  JO103f2
Produktové číslo:  JB01303

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12