Obnoviť stránku

JOBY Action Battery Grip

54,90 €

JOBY Action Battery Grip

Sú vaše dni nabité takým množstvom akcie, že ani vaša akčná kamera s vami nedokáže udržať krok a hlási vybitú batériu skôr ako zapadne slnko? Držiak od JOBY s integrovaným Li-Ion akumulátorom s kapacitou 2 600 mAh zabezpečí, že vám vaša kamera bude môcť asistovať až trojnásobok pôvodného natáčacieho času. Na svoje si prídu majitelia kamier GoPro a aj všetci ostatní. V balení je totiž adaptér, ktorý umožní použitie ľubovoľnej kamery či fotoaparátu s 1/4" závitom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká kapacita napumpuje vašu kameru novou energiou
  • Zastúpi PowerBank pre máš mobil
  • Kompatibilný s každou kamerou
  • Nevypadne z ruky vďaka pútku
  • Použitie s ľubovoľným statívom
  • Pohodlný na držanie v ruke vďaka veľkosti, nízkej hmotnosti a príjemným materiálom

Prekvapivo široké využitie

Funkcia akumulátorového držiaku však nie je jedinou možnosťou, ako tento produkt využiť. Z USB konektora môžete nabiť akékoľvek prenosné zariadenie, perfektne tak poslúži aj vášmu mobilnému telefónu alebo tabletu. Nabíjanie samotného držadla prebieha pomocou mini USB konktorov, nízky stav nabitia akumulátora signalizuje červená LED. Na spodnej strane sa schováva štandardný 1/4" závit pre prípad, že by bolo nutné nabíjať vaše zariadenie a zároveň používať statív.

Materiály!

Celý produkt bol optimalizovaný vzhľadom na faktory dôležité pre používateľov. Výsledkom je vyvážená hmotnosť, kapacita akumulátora, rozmery a cena. Hlavným materiálom je pevný ABS plast, protišmykové držadlo je zo silikónu, ďalej sú použité rôzne polyméry a nehrdzavejúca oceľ. Dĺžka gripu je 13 cm a do dlane sa pohodlne uchopí jeho 3,5 cm priemer. Napriek tomu sa hmotnosť zastavila na príjemných 165 gramoch.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 0,17 kg
Statívový závit 1/4"

Materiál

Materiál Plast
Kód:  JO190a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E61PJB01386

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14