Obnoviť stránku

Gorenje JM20W

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje JM20W

Ak patríte medzi milovníkov jogurtov a nebaví vás ich kupovať do zásoby a vyhadzovať množstvo použitých téglikov, je pre vás jogurtovač ideálnym riešením. Cez noc si jednoducho pripravíte svoje vlastné jogurty. Vďaka štyrom praktickým skleneným nádobám s uzáverom môžete mať chutnú desiatu do školy či do práce. Jogurtovač bude šetriť váš čas, peňaženku i životné prostredie.

Kľúčové vlastnosti jogurtovača Gorenje JM20W

  • Jogurtovač Gorenje JM20W pre domácu prípravu vynikajúcich jogurtov
  • Elegantný spotrebič je veľmi kompaktný a zaberie len málo miesta
  • K jogurtovaču Gorenje JMW patria 4 poháre s viečkami s objemom 0,2 l
  • Priehľadné veko jogurtovača pre kontrolu priebehu prípravy
  • Sklenené nádobky môžete umývať bez obáv v umývačke
  • Jogurtovač Gorenje JM20W sa ovláda veľmi jednoducho stlačením tlačidla
  • Výkon jogurtovača je 20 W
  • Gorenje JM20W váži iba 1,5 kg

Je to tak jednoduché

Príprava domácich jogurtov je naozaj veľmi jednoduchá. Poháre naplníte mliekom, pridáte lyžičku jogurtu so živými kultúrami mliečneho kvasenia a o zvyšok sa postará jogurtovač Gorenje JM20W. Vďaka priehľadnému veku môžete celý proces zrenia jogurtov sledovať. Jogurtovač zapnete tlačidlom START STOP a dokiaľ spotrebič pracuje, svieti kontrolné svetlo. Ideálne je nechať jogurtovač pracovať cez noc, aby ste ráno mali pripravený úplne čerstvý produkt.

Zdravé jogurty pre celú rodinu

Aby ste dosiahli špičkovú kvalitu, použite plnotučné mlieko od farmára, je však potrebné ho zohriať na teplotu 85 °C a až po vychladnutí na 40 °C ho použiť na výrobu jogurtov. Jogurtovač Gorenje udržuje konštantnú rovnomernú teplotu 42 °C, čo je veľmi dôležité pre dosiahnutie krémovej konzistencie jogurtu v celom jeho objeme. Domáce jogurty si môžete dochutiť podľa vlastnej nálady a chute pridaním ovocia, rôznych semienok, domácej marmelády či müsli.

Rozmery:
35 × 14 × 12,5 cm

Kód:  GORDP352
Produktové číslo:  571233
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01