Obnoviť stránku

JJR/C H36 Mini Dron modrá

4,0 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JJR/C H36 Mini Dron modrá

Miniatúrny dron JJR/C H36 v modrej farbe je ideálny na cestovanie - vďaka svojim malým rozmerom sa vojde do vrecka, kabelky či batohu. Môžete ho tak vziať so sebou kamkoľvek, bez toho aby zabral veľa miesta v batožine. Dron je ovládaný pomocou dodávaného ovládača, ktorý pracuje na frekvencii 2,4 GHz, čo je zárukou silného výkonu s odolnosti voči rušeniu okolitými zariadeniami. Kvadrokoptéru tak možno bez problému ovládať na vzdialenosť až 30 metrov. 

Kľúčové vlastnosti Drone JJR/C H36

  • Miniatúrne rozmery
  • Tlačidlo pre návrat na miesto vzletu
  • Otáčanie o 360°
  • LED diódy zobrazujúce smer letu
  • Headless režim - ľahké určenie smeru letu
  • Doba lietania až 5 minút
  • Modré prevedenie

Skvelá zábava pre celú rodinu

Vychutnajte si jedinečnú stabilitu vďaka 6osému gyroskopu aj pri vonkajšom lietania. Dron JJR/C H36 sa bude presne držať vašich príkazov, môžete ho navádzať dopredu, dozadu a do strán, skrátka aký  smer si zmyslíte, tým smerom dron poletí. S vstavanou batériou Li-Pol vydrží vo vzduchu približne 5 minút v závislosti od poveternostných podmienok. Vďaka LED diódam zabudovaným v tele Drona budete mať vždy prehľad o smere letu, predovšetkým potom v tme, kedy sa stáva lietanie dokonalým a neopakovateľným zážitkom.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 2 ks

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks
Dĺžka nabíjania 50 min
Typ batérie ovládača AA
Počet batérií v ovládači 2 ks
Kód:  HRAif3180
Produktové číslo:  8594179140503

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09