Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JBL V110BT matná sivá

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL V110BT matná sivá

Ak ste si obľúbili štupľové slúchadlá, neváhajte a doprajte si zvuk ako na koncerte alebo štadióne za veľmi priaznivú cenu. Štýlové a kompaktné bezdrôtové slúchadlá do uší JBL V110BT sú veľmi pohodlné a ponúkajú čistý, Pure Bass zvuk. Do uší padnú všetkým vďaka trom rôznym nadstavcom do uší vo veľkosti S, M, a L.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL V110BT matná sivá

  • Ľahučké, pohodlné a kompaktné slúchadlá pre každodenné použitie
  • Odolný kryt slúchadiel s kovovou úpravou
  • 3-tlačidlový diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Nabíjanie slúchadiel cez micro USB kábel ktorý je v balení
  • Slúchadlá vydržia hrať až 6 hodín

Presný a pôsobivý zvuk slúchadiel JBL V110BT

Jednoduchý dizajn, v kombinácii s elegantnými farbami, pristane všetkým vekovým kategóriám. Odolný kryt s kovovou úpravou v sebe ukrýva 5,8 mm meniče. Cez svoj malý rozmer sprostredkujú seriózne hlboké basy, ktoré možno prirovnať k špičkovým koncertom na štadiónoch. Praktický trojtlačidlový ovládač umiestnený na kábli vám uľahčí ovládanie. Prehrávanie hudby tak bude veľmi jednoduché a vďaka vstavanému mikrofónu, ktorý sa nachádza na kábli, už nebudete musieť hľadať telefón po vreckách. Hovor si jednoducho vybavíte cez slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá
Kód:  JJ092s1a
Produktové číslo:  JBL V110BT GML
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17