Obnoviť stránku

JBL T450BT čierne

4,6 45 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL T450BT čierne

Bezdrôtové počúvanie hudby

Bezdrôtové slúchadlá JBL T450BT v sebe kombinujú neopozeraný dizajn, vynikajúcu ergonómiu, vysoký výkon a veľa zaujímavých funkcií. Vďaka Bluetooth technológii vás už nebudú obťažovať žiadne káble a vy si môžete vychutnať vašu hudbu naozaj kdekoľvek a bez obmedzenia.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL T450BT

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • Uzavretá, skladacia konštrukcia
  • Výkonné basy
  • Moderná technológia Bluetooth
  • Nízka hmotnosť
  • Pohodlné náušníky
  • Dlhá výdrž batérie (11 hodín)
  • Ovládanie hovoru a hudby na slúchadle


Výborná ergonómia

Vďaka plastovému materiálu sú slúchadlá JBL T450BT veľmi ľahké a pohodlné na nosenie. Ich ergonomický tvar presne priľahne k vašim ušiam a zaistí tak komfortné počúvanie. Ak radi cestujete, určite oceníte špeciálnu konštrukciu, vďaka ktorej môžete slúchadlá zložiť do kompaktnejšieho rozmeru, takže nezaberú v batožine toľko miesta.


Všetko na dosah ruky

Slúchadlá JBL T450BT už na prvý pohľad zaujmú minimalistickým dizajnom v elegantnej čiernej farbe. Ovládanie hlasitosti a prehrávania je umiestnené priamo na mušli, takže je vždy ľahko dostupné. Vďaka vstavanému mikrofónu môžete prijímať telefónne hovory bez nutnosti odpojenia slúchadiel.


Vynikajúci zvukový zážitok

Ako už je u značky JBL zvykom, na prvom mieste je kvalitný zvukový zážitok. O vynikajúcu zvukovú reprodukciu sa starajú 32 mm meniče s technológiou JBL Pure Bass. Zvuk vďaka tomu oplýva výbornou dynamikou, bohatými basmi a čistými výškami. Vstavaná batéria navyše zabezpečí počúvanie hudby až po dobu 11 hodín.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JJ092q1h5
Produktové číslo:  JBL T450BTBLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09