Obnoviť stránku

JBL T450 čierne

5 6 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL T450 čierne

Potrebujete mať vaše obľúbené tóny neustále v ušiach? Nedokážete si predstaviť jediný deň bez nich? Potom vám určite prídu vhod slúchadlá JBL T450, ktoré ponúkajúčistý zvuk a vysoké basyza veľmi priaznivú cenu. Serióznu reprodukciu Pure Bass zvuku sprostredkujú 32 mm meniče ukryté v pohodlných náušníkoch. Neváhajte a kúpte si slúchadlá, ktoré sa stanú vašimi spoločníkmi pri vašich každodenných činnostiach.

Kľúčové vlastnosti

  • JBL Pure Bass zvuk
  • Praktický jednotlačidlový diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Veľa farebných variantov
  • Plochý kábel odolný voči zamotaniu
  • Jednoduchý, veľmi praktický dizajn
  • 3,5 mm jack konektor
  • Pôsobivý zvuk, ktorý nájdete na veľkých akciách po celom svete

Pôsobivý zvuk

Dizajn slúchadiel je jednoduchý, ale veľmi praktický. Ľahké materiály vám zaistia pohodlie počas nosenia. V prípade, že už máte hudby dosť, skladacia konštrukcia umožní slúchadlá uložiť do tašky bez toho, aby vám v nej prekážali. Presný a pôsobivý zvuk? S JBL T450 sa nemusíte ničoho obávať. Náušníky slúchadiel v sebe schovávajú 32 mm meniče, ktoré katapultujú kvalitný JBL zvuk a nechávajú vyniknúť hĺbku basov. Vy si tak počas reprodukcie budete pripadať, ako by ste sa nachádzali na štadióne alebo v špičkovom nahrávacom štúdiu.

Prijímajte hovory na slúchadlách

Nechali ste sa uniesť obľúbenými rytmami a zrazu vám niekto volá? Prijmite hovor priamo na slúchadlách pomocou zabudovaného mikrofónu. Nachádza sa spolu s jednotlačidlovým ovládačom na kábli. Nikdy to nebolo tak jednoduché a vám odpadne starosť s lovením telefónu z vreciek. Plochý kábel je navyše odolný voči zamotávaniu, a tak sa vyhnete prípadným komplikáciám v podobe nepríjemných uzlíkov.

Balenie obsahuje
  • 1 pár slúchadiel T450
  • Varovanie
  • Záručný list

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JJ092q1h2
Produktové číslo:  JBL T450 BLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04