Obnoviť stránku

JBL Soundgear sivý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL Soundgear sivý

Ako docieliť najlepšie prispôsobenie hlasitosti hudby pri neustálom pohybovaní sa v domácnosti? Spoločnosť JBL prišla na trh s inovatívnym reproduktorom na krk. Nosením hudby na svojom krku zaručuje kvalitný zvuk s rovnomernou hlasitosťou, nech krájate zeleninu, žehlíte oblečenie alebo sedíte pri kancelárskom stole. Vďaka špeciálnemu Quad prevodníku a posilnením basov môžete počúvať kvalitný zvuk a pritom si neustále uvedomovať svoje okolie. Na jedno nabitie vydrží JBL Soundgear presne 6 hodín hovoru alebo počúvania hudby. Reproduktor disponuje dvojicou jedinečných meničov a kvalitných mikrofónov.

Kľúčové vlastnosti sivého reproduktora na krk JBL Soundgear

  • Špičkový zvuk so zárukou kvality od spoločnosti JBL
  • Vydrží celých 6 hodín prehrávať hudbu na jedno nabitie
  • Dvojica kvalitných mikrofónov umožňuje handsfree telefonovanie
  • Krištáľovo čistý prenos hudby pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth
  • Intuitívne ovládacie prvky
  • Jedinečný dizajn reproduktora na krk v sivej farbe

Jedinečný zvuk JBL

Vychutnajte si jedinečný zvuk, ktorý je typický pre produkty od spoločnosti JBL. Viacročnými skúsenosťami a špičkovými technológiami zaručujú JBL reproduktory jeden z najlepších zvukov z prenosných reproduktorov na našom trhu.

Handsfree telefonovanie s JBL Soundgear

Dvojica zabudovaných mikrofónov sprostredkuje veľmi kvalitný prenos zvuku vášmu náprotivku. Jedna z výhod dvoch mikrofónov je stabilnejší zvuk s potlačenou ozvenou. Navyše sa môžete voľne pohybovať a jeden z mikrofónov váš hlas vždy zachytí.

Už žiadne drôty

Jediný kábel, ktorý je potrebný pri bezdrôtovom reproduktore JBL Soundgear, je ten napájací. Soundgear BTA Gray stačí len 2 hodiny nabíjať a následne môžete počúvať až 6 hodín bez prestávky. Inteligentná technológia Bluetooth navyše jednoducho prepína medzi vysielajúcimi zariadeniami.

Kód:  JJ090m2
Produktové číslo:  JBL SOUNDGEAR GRY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09