Obnoviť stránku

JBL Quantum 910

4,4 14 hodnotení
256,90 €

JBL Quantum 910

Herné slúchadlá

JBL Quantum 910

Počas hrania je úplne zásadné počuť čokoľvek, čo sa okolo vás deje. Kroky o poschodie vyššie, šramot v tieňoch – nebezpečenstvo môže číhať všade. Herné slúchadlá JBL Quantum 910 boli navrhnuté tak, aby sprostredkovali vysoko kvalitný zvuk. Vy tak budete počuť tiché zvuky a ohromné explózie, ktoré vás prenesú priamo do centra diania. Slúchadlá JBL Quantum 910 ponúknu priestorový zvuk s integrovaným sledovaním pohybu hlavy na zabezpečenie maximálnej presnosti. Vďaka funkcii ANC nebudete rušení okolitými vplyvmi a budete sa môcť maximálne sústrediť na hru a svoj výkon. Komunikáciu so spoluhráčmi uľahčuje mikrofón a duálna bezdrôtová komunikácia. Hráčske slúchadlá JBL Quantum 910 sú optimalizované pre PC, ale je možné ich využiť aj pri hraní na iných platformách. Okrem kvality zvuku bral výrobca ohľad aj na komfort hráčov, preto je nastaviteľný hlavový most ľahký a odolný. Náušníky z pamäťovej peny a potiahnuté kožou zase príjemne a presne sedia na hlave. S počúvaním až 37 hodín na jedno nabitie sa môžete pustiť do herného maratónu a nenechať sa ničím rušiť.

Herné slúchadlá JBL Quantum 910

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zvuk JBL QuantumSPATIAL 360™ vám dá pri hraní na konzole výhodu

Slúchadlá herné JBL Quantum 910 ponúknu unikátnu technológiu sledovania pohybu hlavy, vďaka čomu si vychutnáte veľmi presnú a akustickú prítomnosť pri vašich herných dobrodružstvách. Na využitie tejto technológie na konzolách je potrebné slúchadlá pripojiť cez USB-C hardvérový kľúč/adaptér bez prechodu cez softvér JBL QuantumENGINE.

Herné slúchadlá JBL Quantum 910

Herné slúchadlá JBL QuantumSOUND Signature s Hi-Res certifikáciou

S hernými slúchadlami spoľahlivo budete počuť tiché našľapovanie súpera i hlasné explózie. Zvuk JBL QuantumSOUND zvýši vašu konkurencieschopnosť na bojovom poli. Hráčske slúchadlá JBL Quantum 910 sú vybavené dynamickými 50 mm neodymovými meničmi s certifikáciou pre Hi-Res a zvukovou krivkou vyladenou špeciálne na hranie hier.

Herné slúchadlá JBL Quantum 910

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

JBL Quantum 910 majú aktívne potlačenie hluku

Aj počas hrania často určite oceníte aktívne potlačenie okolitého hluku, aby ste sa mohli maximálne sústrediť na hru. Potlačenie hluku je totiž špeciálne upravené pre herné prostredie. Herné slúchadlá JBL Quantum 910 využívajú 2,4 GHz pripojenie s nulovým oneskorením, aby ste vždy počuli presne to, čo sa deje na obrazovke monitora.

Herné slúchadlá JBL Quantum 910

Hrajte tak dlho, ako len budete chcieť

Hráčske slúchadlá JBL Quantum 910 vydržia až 37 hodín na jedno nabitie počas pripojenia cez USB-A adaptér, zatiaľ čo cez Bluetooth sa výdrž vyšplhá až na 42 hodín. Slúchadlá JBL je možné navyše aj v priebehu hrania nabíjať cez dodávaný USB kábel. Nemôže sa vám tak stať, že by ste museli hernú akciu prerušiť kvôli tomu, že sa slúchadlám minula energia. USB-A adaptér je dodávaný s konektorom USB-A na USB-C.

Herné slúchadlá JBL Quantum 910

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Herné slúchadlá JBL Quantum 910 zabezpečia duálnu bezdrôtovú komunikáciu

Komunikujte bez obáv z dvoch zdrojov súčasne. Cez USB-A adaptér budete pripojení k hre, zatiaľ čo pomocou Bluetooth 5.2 sa môžete rozprávať s kamarátmi, alebo počúvať hudbu. Herné slúchadlá JBL Quantum 910 disponujú ovládačom herného zvuku/chatu, takže si môžete bez problémov upravovať úrovne hlasitosti ľahko a rýchlo. Pomocou samostatných zvukových kariet vám ovládač umožní precízne vyladiť zvuk bez toho, aby ste museli prerušiť hernú akciu.

Herné slúchadlá JBL Quantum 910

Pohodlné a odolné hráčske slúchadlá s kvalitným mikrofónom

Pri hraní musíte byť úplne sústredení, takže je dôležité, aby hráčske slúchadlá poskytovali prvotriedny komfort. A to presne JBL Quantum 910 robia. Ľahký a odolný hlavový pás vás nebude ťažiť ani tlačiť. Náušníky z pamäťovej peny potiahnuté kvalitnou kožou perfektne priľahnúť k hlave a ušiam. Môžete teda v pohodlí a bez obáv hrať tak dlho, ako len budete chcieť. Na komunikáciu so spoluhráčmi využijete kvalitný mikrofón s potlačením ozveny a hluku, vďaka čomu vás všetci budú počuť čisto a jasne. Vyklopením mikrofónu si zabezpečíte okamžité rádiové ticho.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel JBL Quantum 910

JBL QuantumSPATIAL 360™ snímajú pohyby hlavy a prispôsobujú tomu 3D zvuk

Kvalitný zvuk JBL QuantumSOUND Signature

50 mm dynamické meniče s Hi-Res certifikáciou

Aktívne potlačenie okolitého hluku vyladené na herné účely

2,4 GHz pripojenie s nulovou latenciou

Vydržia až 37 hodín na jedno nabitie; slúchadlá je možné nabíjať aj v priebehu používania cez dodávaný kábel

Jednosmerný mikrofón s potlačením ozveny a hluku

Duálna bezdrôtová komunikácia cez Bluetooth a USB-A adaptér

Ovládač herného zvuku/chatu pre Discord

Herné slúchadlá optimalizované pre PC

Kompatibilné s rôznymi platformami

Odolné a pohodlné vyhotovenie

Ľahký nastaviteľný hlavový most

Náušníky z pamäťovej peny potiahnuté kvalitnou kožou

Herné slúchadlá JBL Quantum 910

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

JBL Quantum 910 sú optimalizované pre PC, ale kompatibilné s rôznymi platformami

Slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless sú prostredníctvom 2,4 GHz bezdrôtového pripojenia kompatibilné s PC, PS ™ (PS5 a PS4) a Nintendo Switch ™ a prostredníctvom Bluetooth 5.2 s Bluetooth kompatibilnými zariadeniami. Pomocou 3,5 mm audio konektor sú kompatibilné s PC, PlayStation™, Xbox™, Nintendo Switch™, mobilnými zariadeniami, Mac a VR. Funkcie poháňané softvérom JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, nastavenie mikrofónu atď.) sú dostupné iba na PC. Kompletné informácie ku kompatibilite nájdete v Sprievodcovi pripojením.


Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth, Rádiofrekvenčné
Verzia Bluetooth 5.2
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hi-Res audio, Priestorový zvuk 7.1, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Otočné mušle
Certifikácia Discord

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 111 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 8 000 Hz
Citlivosť -38 dB
Funkcie Potlačenie šumu, Potlačenie ozveny, Stlmenie mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 39 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 420 g

Podsvietenie

Podsvietenie RGB
Kód:  JJ097q910
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  JBLQ910WLBLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17