Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JBL Partybox 310

4,8 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
499 €

JBL Partybox 310

Bluetooth reproduktor

JBL PARTYBOX 310

Prenosný párty reproduktor JBL PARTYBOX 310 ponúka extrémny zvukový výkon a úžasné svetelné efekty, ktoré dodajú tú pravú atmosféru každému večierku. Dva 6,5“ woofre a dva 2,5“ tweetery s celkovým výkonom 240 W RMS sa postarajú o pohlcujúci hudobný zážitok, ktorý bez problémov ozvučí aj veľké priestory. Vďaka odolnosti IPX4 je reproduktor odolný proti postriekaniu a vy si môžete vychutnať kvalitný zvuk pri bazéne, alebo v daždivom počasí.

JBL PARTYBOX 310

Jednoduché prenášanie

Prenosný reproduktor JBL PARTYBOX 310 sa vďaka rozmerom a hmotnosti pohodlne zmestí do kufra auta, takže ho môžete vziať so sebou kam potrebujete. Zariadenie je navyše vybavené praktickou teleskopickou rukoväťou a kolieskami, ktoré umožnia jednoduché presúvanie reproduktora. Vďaka vstavanej batérii môžete reproduktor JBL PARTYBOX 310 rozoznieť naozaj kdekoľvek či už je to na pláži, v záhrade, alebo na chate.

JBL PARTYBOX 310

JBL PARTYBOX 310 sa postará i o svetelnú šou

Na nastolenie tej pravej tanečnej atmosféry je JBL PARTYBOX 310 vybavený svetelnými efektmi, ktoré lemujú jednotlivé reproduktory.

JBL PARTYBOX 310

Zabudovaný karaoke režim

Bluetooth reproduktor JBL PARTYBOX 310 je vybavený konektormi na pripojenie gitary a mikrofónu, vďaka čomu sa ihneď stanete hviezdou stage. Vďaka rozhraniu Bluetooth 5.0 môžete bezdrôtovo streamovať hudbu z vášho mobilného zariadenia.

JBL PARTYBOX 310

Dlhotrvajúca zábava s JBL PARTYBOX 310

Vďaka vstavanej batérii s obrovskou kapacitou je zabezpečených až 18 hodín prehrávania hudby, čo bohato vystačí na celú párty a dokonca aj na after párty. Okrem toho môžete bluetooth reproduktor JBL PARTYBOX 310 pripojiť do elektrickej siete pomocou adaptéra, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka odolnosti IPX4 je reproduktor odolný proti postriekaniu a vy si môžete vychutnať kvalitný zvuk pri bazéne, alebo v daždivom počasí.

JBL PARTYBOX 310

Prehrávanie cez USB

Pomocou USB konektora ľahko pripojíte k partyboxu JBL externý disk s vašou obľúbenou hudbou, alebo dobijete vaše mobilné zariadenie. Vo výbave nechýba AUX výstup na prepojenie s ďalšími reproduktormi.

JBL PARTYBOX 310 s technológiou TWS

Pomocou AUX kábla, alebo bezdrôtovej technológie TWS, využívajúcej Bluetooth rozhranie, ľahko prepojíte dva kompatibilné reproduktory do stereo režimu. Zabezpečíte si tak ešte výkonnejší zvukový výstup na dokonalé ozvučenie veľkých priestorov, či otvorených priestranstiev.

Kľúčové vlastnosti párty reproduktora JBL PARTYBOX 310

Špičkový zvukový výkon 240 W

Svetelné efekty

Dobíjacia batéria s kapacitou až 18 hodín

Vstup na pripojenie mikrofónu a gitary

Prehrávanie hudby cez USB z externých diskov, alebo pomocou rozhrania Bluetooth

Odolnosť IPX4

JBL PARTYBOX 310

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×
Výstupy 3,5 mm Jack

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.1

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie Android

Stupeň krytia

Batéria

Kapacita batérie 10 000 mAh
Maximálna výdrž batérie 18 h

Rozmery soundbaru

Šírka 32,6 cm
Hĺbka 36,8 cm
Výška 68,8 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 17,42 kg

Určenie

Určenie Párty

Farba

Farba Čierna
Kód:  JJ090g8s1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  JBLPARTYBOX310EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07