Obnoviť stránku

JBL Partybox 1000

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL Partybox 1000

Bluetooth reproduktor

JBL PARTYBOX 1000

Prenosný párty reproduktor JBL PARTYBOX 1000 s brutálnym výkonom 1100 W rozozvučí dynamickým zvukom a rezonujúcimi basami každú párty. Bluetooth technológia umožní jednoduché spárovanie reproduktoru s mobilným zariadenim pre bezdrôtové prehrávanie hudby zo smart telefónu, tabletu alebo z obľúbených online streamovacích služieb. K reproduktoru JBL PARTYBOX 1000 je možné pripojiť aj mikrofón alebo gitaru, takže si môžete užiť nefalšované karaoke.

JBL PARTYBOX 1000

JBL PARTYBOX 1000 ponúka široké možnosti prehrávania

Okrem bezdrôtového streamovania hudby z mobilných zariadení môžete prehrávať vaše playlisty z externého disku pripojeného do USB konektora na zadnej strane reproduktora JBL Partybox 1000. Vďaka USB vstupu možno dobíjať rôzne mobilné zariadenia priamo z reproduktora a bez nutnosti použitia ďalšej nabíjačky.

JBL PartyBox 1000

JBL PARTYBOX 1000 zaistí LED svetelnú show

Celý predný panel reproduktora JBL PARTYBOX 1000 je osadený LED diódami, ktoré vyčaria úžasné svetelné efekty, ktoré dodajú párty tú pravú atmosféru. Vyberte si z niekoľkých prednastavených svetelných vzorov, alebo nechajte žiarivé farby rezonovať do rytmu prehrávanej hudby.

JBL PartyBox 1000

Vstup pre gitaru a mikrofón

Vo výbave Bluetooth reproduktora JBL PARTYBOX 1000 nechýba ani vstup pre mikrofón a gitaru s vlastným ovládaním hlasitosti, vďaka čomu môžete reproduktor využiť na vlastnú hudobnú produkciu či karaoke večierok.

JBL PartyBox 1000

Dynamický zvuk s rezonujúcim basami

JBL PARTYBOX 1000 je vybavený kompresným meničom, dvoma 7" stredovými prevodníkmi a 12" subwooferom, ktoré sa postarajú o úplne pohlcujúci zvuk s rezonujúcimi basami a dokonale čistými výškami. Technológia True Wireless Stereo umožní prepojiť až 2 kompatibilné reproduktory čím dosiahnete ešte väčšieho výkonu.

JBL PartyBox 1000

Parádna DJ funkcia

Pomocou DJ Launchpadu umiestneného na vrchnej strane reproduktora JBL PARTYBOX 1000 môžete k hudbe pridať bubny, keyboard, piano či ďalšie zvukové efekty a vytvárať vlastné slučky. Výsledný mix jednoducho nahráte a ihneď ho môžete prehrať svojim poslucháčom.

Náramok na ovládanie pomocou gest

Parádnou vychytávkou je svetelný náramok Air Gesture, pomocou ktorého môžete funkcie reproduktora JBL PARTYBOX 1000 ovládať pomocou gest. Na jednoduchú manipuláciu je JBL PARTYBOX 1000 vybavený skrytými kolieskami a praktickou rukoväťou.

Kľúčové vlastnosti prenosného reproduktora JBL PartyBox 1000

Celkový výkon 1100 W

Frekvenčný rozsah 30 Hz - 20kHz

Bezdrôtová technológia Bluetooth

DJ Pad s možnosťou nahrávania mixu

USB, 3,5mm jack vstup, RCA

Nabíjanie ďalších zariadení cez USB port

JBL PartyBox 1000

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×
Výstupy RCA – Cinch

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom

Rozmery soundbaru

Šírka 39 cm
Hĺbka 39,7 cm
Výška 105 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 34,7 kg

Určenie

Určenie Párty
Kód:  JJ090g8t
Produktové číslo:  JBLPARTYBOX1000EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13