Obnoviť stránku

JBL Partybox 100

5 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL Partybox 100

Bluetooth partybox

JBL PartyBox 100

Prenosný reproduktor JBL PartyBox 100 sa stane neodmysliteľným doplnkom každej párty či oslavy, ktorú naplní dynamickým zvukom s rezonujúcimi basami. Bluetooth technológia umožní jednoduché spárovanie reproduktora s mobilným zariadením pre bezdrôtové prehrávanie hudby zo smart telefónu, tabletu alebo z obľúbených online streamovacích služieb. K reproduktoru JBL PartyBox 100 možno pripojiť aj externý mikrofón alebo gitaru, čo vytiahne zábavu ešte o kus vyššie.

JBL PartyBox 100
JBL PartyBox100

JBL PartyBox 100 vydrží hrať až 12 hodín

Prenosný reproduktor JBL PartyBox 100 disponuje vstavanou Li-Ion batériou s kapacitou 2500 mAh, ktorá vám umožní až 12 hodín prehrávania, takže sa večierok môže pokojne pretiahnuť až do rána. Opätovné dobitie akumulátora reproduktora nezaberie viac ako 3,5 hodiny. Prípadne možno reproduktor JBL PartyBox 100 napájať priamo z elektrickej siete.

JBL PartyBox100

Dynamický zvuk s rezonujúcimi basami

Bluetooth reproduktor JBL PartyBox 100 disponuje vysokým výkonom 160 W, vďaka ktorému je garantované perfektné ozvučenie každej akcie. Technológia True Wireless Stereo umožní prepojiť až 2 kompatibilné reproduktory pre zabezpečenie dynamického stereo zvuku. Pre ešte lepší rozptyl hudby možno reproduktor JBL PartyBox 100 umiestniť do špeciálneho reprostojanu.

JBL PartyBox100

LED svetelná show

Reproduktor JBL PartyBox 100 má zabudované RGB LED diódy vyčarí úžasné svetelné efekty, ktoré dodajú párty tú pravú atmosféru. Vyberte si z niekoľkých prednastavených svetelných vzorov, alebo nechajte žiarivé farby rezonovať do rytmu prehrávanej hudby a poriadne to rozbehnite.

JBL PartyBox100

Široké možnosti prehrávania

Okrem bezdrôtového prehrávania hudby z mobilných zariadeniach môžete púšťať na JBL PartyBox 100 obľúbené skladby z externého disku pripojeného do USB konektora na zadnej strane reproduktora. Vo výbave nechýba ani vstup pre mikrofón a gitaru s vlastným ovládaním hlasitosti, vďaka čomu môžete reproduktor JBL PartyBox 100 využiť na vlastnú hudobnú produkciu či karaoke večierok.

Kľúčové vlastnosti prenosného reproduktora JBL PartyBox 100

Robustná konštrukcia a moderný dizajn

Celkový výkon 160 W

Bezdrôtová technológia Bluetooth

True Wireless technológia

Vstavaná batéria s výdržou 12 hodín

Hmotnosť 11,3 kg

JBL PartyBox 100

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
Výstupy 3,5 mm Jack

Charakteristika

Frekvencia do 18 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom

Batéria

Kapacita batérie 2 500 mAh
Maximálna výdrž batérie 12 h

Rozmery soundbaru

Šírka 28,8 cm
Hĺbka 55,1 cm
Výška 29 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 9,7 kg

Určenie

Určenie Párty
Kód:  JJ090g8q1
Produktové číslo:  JBLPARTYBOX100EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02