Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JBL Live Pro 2 TWS čierne

4,5 52 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
149 €

JBL Live Pro 2 TWS čierne

Bezdrôtové slúchadlá

JBL Live Pro 2 TWS

Unášajte sa v rytme vašej obľúbenej hudby celý deň s novými bezdrôtovými TWS slúchadlami od JBL. Tie totiž spolu s puzdrom vydržia prehrávať hudbu až celých 40 hodín. To je v spojení s 11 mm meničmi so zvukom JBL Singature Sound zárukou skvelého počúvania. Slúchadlá disponujú adaptívnym potlačením okolitého hluku aj režimom Smart Ambient, ktorý naopak, prepúšťa zvuky z vášho okolia pre umožnenie komunikácie bez nutnosti vyťahovať slúchadlá z uší. Uzavretý dizajn slúchadiel s Oval Tubes™ a oválnymi silikónovými nadstavcami sa postará o účinnejšie potlačenie hluku a lepšiu kvalitu zvuku. Bezdrôtové slúchadlá JBL disponujú viacbodovým pripojením pomocou Bluetooth a vďaka 6 mikrofónom s technológiou beamforming je možné ľahko vybaviť prichádzajúce hovory alebo vyvolať hlasového asistenta (iba Android).

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS

Slúchadlá do uší s lepším tvarom a výborným zvukom JBL SIgnature Sound

Užite si počúvanie hudby a vybavujte prichádzajúce hovory bez problémov vďaka 11 mm dynamickým meničom s technológiou JBL Signature Sound. Bezdrôtové slúchadlá do uší JBL Live Pro 2 TWS teraz disponujú novým, lepším tvarom so špeciálnymi oválnymi trubicami Oval Tubes™ a oválnymi silikónovými nadstavcami, ktoré skvele padnú a postarajú sa o ešte väčšiu izoláciu, lepšiu kvalitu zvuku a čistý, štýlový dizajn.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

JBL Live Pro 2 TWS majú adaptívne potlačenie hluku

TWS slúchadlá bez kábla od JBL disponujú adaptívnym potlačením okolitého hluku True Adaptive Noise Cancelling, ktorá sa sama prispôsobuje vášmu okoliu a postará sa o odstránenie rušivých vplyvov pre zaistenie lepšieho zvuku. Pokiaľ sa však budete chcieť sústrediť na vaše okolie, vhod vám pri slúchadlách JBL Live Pro 2 TWS príde funkcia Smart Ambient, ktorá naopak, prepúšťa zvuky z okolia a vy si nemusíte vyberať slúchadlá z uší. Všetky funkcie bezdrôtových slúchadiel aktivujete pomocou intuitívneho dotykového ovládania, alebo možno využiť aj hlasové povely (Hey Google, Alexa – iba pre Android).

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

True wireless slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS vydržia aj s puzdrom až 40 hodín

True wireless slúchadlá aj s puzdrom ponúkajú až 40 (10 + 30) hodín počúvania na jedno nabitie. Puzdro je navyše kompatibilné s bezdrôtovým Qi nabíjaním. Pokiaľ vám dochádza batéria, môžete využiť funkciu rýchleho nabíjania a počas 15 minút získať dostatok energie až na 4 hodiny prehrávania. Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS sú ideálnym parťákom pre všetkých, aj športovcov. Pokiaľ chodíte do posilňovne, alebo vás zastihol dážď, nemusíte sa strachovať. Slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS sú vodoodolné podľa certifikácie IPX5.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Šestica mikrofónov s technológiou beamforming

Chcete si vybaviť prichádzajúce hovory, alebo využiť pomoc hlasového asistenta pomocou slúchadiel? Žiadny problém. Slúchadlá bezdrôtové JBL Live Pro 2 TWS sa pýšia hneď šesticou mikrofónov s technológiou beamforming (tvarovanie lúča), čím sa znižuje rušenie vetrom a šumom. Vždy sa tak bez problémov dohovoríte. Využiť potom možno aj funkciu VoiceAware, kde si môžete sami zvoliť, koľko svojho hlasu budete počuť. Ďalšou vítanou funkciou TWS slúchadiel JBL Live Pro 2 je viacbodové pripojenie. Bezkáblové slúchadlá pripojíte až k dvom zariadeniam, medzi ktorými možno pohodlne prepínať. Na jednom zariadení sa môžete pozerať na nový seriál a v prípade potreby rýchlo prepnete na váš smartfón, kde prijmete napríklad prichádzajúci hovor.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL Live Pro 2 TWS, čierne

11 mm meniče s technológiou JBL Signature Sound

Adaptívne potlačenie hluku (True Adaptive Noise Cancelling) s funkciou Smart Ambient (prepúšťanie zvukov z okolia)

V slúchadlách je vstavaná batéria s výdržou až 10 hodín prehrávania, puzdro ponúka ďalšie 3 plné dobitia

JBL Live Pro 2 TWS majú šesť mikrofónov s technológiou beamforming

Inovovaný tvar slúchadiel Oval Tubes™ zaistí väčší komfort, lepšie odhlučnenie a hutnejšie basy

Funkcia Dual Connect & Sync a viacbodové pripojenie

Intuitívne dotykové & hlasové ovládanie

Slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS sú ideálne pre športovcov vďaka vodoodolnosti IPX5

Praktická aplikácia JBL Headphones App slúžiaca na nastavenie parametrov počúvania a prispôsobenie ovládacích prvkov slúchadiel

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS

Super aplikácia JBL Headphones App

Stiahnite si do vášho smartfónu aplikáciu JBL Headphones App a vyberte si z rôznych režimov počúvania, upravte si úrovne potlačenia okolitého hluku alebo Smart Ambient alebo si nastavte ovládacie prvky slúchadiel a mnoho ďalšieho. Samozrejmosťou je úprava ekvalizérov slúchadiel JBL Live Pro 2 TWS. Hlasové výzvy vo vašom jazyku vám pomôžu orientovať sa vo všetkých funkciách.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX5
Ďalšie vlastnosti True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 105 dB/mW
Impedancia 16 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Citlivosť -38 dB

Batéria

Maximálna výdrž batérie 40 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 10 h
Výdrž batérie (puzdro) 30 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 58 g

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  JJ092q1b20
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  JBLLIVEPRO2TWSBLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18