Obnoviť stránku

JBL Live 670NC čierne

4,8 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
129,90 €

JBL Live 670NC čierne

Bezdrôtové slúchadlá

JBL Live 670NC

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu naplno nech už sa nachádzate kdekoľvek a nenechajte sa obmedzovať káblami. Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 670NC majú 40 mm meniče a dostatočne veľkú zabudovanú batériu, ktorá vydrží až 65 hodín na jedno nabitie. Kvôli zabezpečeniu ešte intenzívnejšieho počúvania môžete aktivovať technológiu ANC na odtienenie hluku z okolia. Ak chcete počúvať hudbu a mať prehľad o tom, čo sa okolo vás deje, aktivujte funkciu Smart Ambient. Slúchadlá bez kábla JBL Live 670NC sa pohodlne nosia vďaka pevnému hlavovému mostu s textíliou a mäkkými náušníkmi. Zabudované mikrofóny vám umožnia pohodlne vybavovať handsfree hovory.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 670NC

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zvuk JBL Signature Sound a priestorový zvuk

Slúchadlá cez hlavu JBL Live 670NC majú 40 mm meniče, ktoré reprodukujú charakteristický zvuk JBL Signature Sound a pohlcujúci priestorový zvuk JBL Spatial Sound. Pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.3 s podporou LE audio môžete ľahko streamovať zvuk vo vysokej kvalite.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 670NC

Funkcia adaptívneho potlačenia hluku

Bluetooth slúchadlá JBL Live 670NC sú vybavené štvoricou mikrofónov pre funkciu adaptívneho potlačenia hluku. Vďaka tomu môžete minimalizovať rušivé zvuky zo svojho okolia alebo využiť funkciu Smart Ambient, ktorá zvýrazní zvuky vo vašom okolí.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 670NC

Bezkáblové slúchadlá JBL Live 670NC vydržia až 65 hodín na jedno nabitie

Na plné nabitie vydržia bezkáblové slúchadlá JBL Live 670NC hrať až 65 hodín, pričom so zapnutým Bluetooth a ANC slúchadlá dosahujú aj tak úctyhodných 50 hodín. Batériu opäť ľahko dobijete cez USB-C kábel už za 2 hodiny. Rýchlym 5-minútovým dobitím získajú slúchadlá JBL dostatok energie na 4 hodiny počúvania.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 670NC

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 670NC umožnia viacbodové pripojenie

Bezdrôtové slúchadlá disponujú dvoma zabudovanými mikrofónmi s technológiou beamforming na pohodlné vybavenie handsfree hovorov v stereo kvalite. Hovor ľahko prijmete stlačením príslušného tlačidla na náušníku. Ďalšou žiadanou vymoženosťou je podpora hlasových asistentov, ktorú aktivujete poklepaním na slúchadlo. Vaším hlasom môžete vďaka Hey Google ovládať aj funkcie ANC, alebo Ambient Aware, skontrolovať stav nabitia, alebo slúchadlá JBL Live 670NC vypnúť. V sprievodnej aplikácii My JBL Headphones si jednoducho nastavíte preferovaného hlasového asistenta. Bezdrôtové slúchadlá JBL je možné naraz pripojiť k viacerým zariadeniam pomocou Bluetooth a pohodlne medzi nimi prepínať.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 670NC

Komfortné nosenie po mnoho hodín

Bluetooth slúchadlá JBL Live 670NC majú pohodlný textilný hlavový most a mäkké náušníky, čím sa vám postarajú o komfort aj pri dlhom nosení. Ak už nebudete chcieť hudbu počúvať, ale potrebujete si vziať slúchadlá JBL Live 670NC so sebou, môžete ich uložiť do ochranného cestovného puzdra.

Aplikácia JBL Headphones

Stiahnite si do svojho zariadenia bezplatnú aplikáciu JBL Headphones, vďaka ktorej si prispôsobíte slúchadlá vlastným predstavám. Jednoducho upravíte nastavenie adaptívneho potlačenia hluku, ovládacie prvky slúchadiel JBL Live 670NC, alebo si ľahko nastavíte neuveriteľne reálne pôsobiaci zvuk filmov, hudby, alebo hier. Prostredníctvom funkcie Personi-Fi 2.0 vykonáte rýchly a jednoduchý počúvací test, čím sa automaticky nastaví váš osobný zvukový profil, ktorý je pripravený, kedykoľvek si slúchadlá nasadíte.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL Live 670NC, čierne

Zvuk JBL Signature Sound a priestorový zvuk

40 mm meniče sa postarajú o kvalitné zvukové podanie

Bluetooth 5.3 s podporou LE audio

Až 65-hodinové počúvanie na batériu

Zabudované mikrofóny s technológiou beamforming na vybavenie handsfree hovorov

Technológie ANC, Smart Ambient a TalkThru

Viacbodové pripojenie

Podpora hlasového asistenta

Aplikácia JBL Headphones

Personi-Fi 2.0

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 670NC

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.3

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Ambient sound, Hlasový asistent, Multipoint
Potlačenie hluku Adaptívne
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Puzdro v balení, Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 98 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 65 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 65 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 219 g

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  JJ092q1b3a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  JBLLIVE670NCBLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13