Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JBL Live 460NC biele

4,2 38 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL Live 460NC biele

Bezdrôtové slúchadlá

JBL Live 460NC, rbiele

Užite si vašu obľúbenú hudbu naplno, nech už sa nachádzate kdekoľvek a nenechajte sa obmedzovať káblami. Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 460NC majú 40 mm meniče a dostatočne veľkú zabudovanú batériu s výdržou až 50 hodín na jedno nabitie. Na zaistenie ešte intenzívnejšieho počúvania môžete aktivovať technológiu ANC na odtienenie hluku z okolia. Ak chcete počúvať hudbu a mať prehľad o tom, čo sa okolo vás deje, aktivujtefunkciu Smart Ambient. Náhlavné slúchadlá JBL Live 460NC sa pohodlne nosia vďaka pevnému hlavovému mostu s textíliou a mäkkými náušníkmi. Zabudované mikrofóny vám umožnia pohodlne vybavovať handsfree hovory. Slúchadlá cez hlavu tiež disponujú odpojiteľným audiokáblom, takže sa nemusíte iba spoliehať na zabudovanú batériu.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 460NC

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 460NC

Slúchadlá bezdrôtové so skvelou výdržou a kvalitným JBL zvukom

Slúchadlá bez kábla JBL Live 460NC majú 40 mm meniče, ktoré reprodukujú natoľko charakteristický zvuk JBL Signature Sound. So slúchadlami vyrušíte okolitý hluk, alebo ho naopak k sebe pustíte. Využiť totiž môžete technológiu ANC (aktívne potlačenie okolitého hluku), s ktorou potlačíte hluk okolia a môžete sa naplno oddať hudbe. Opakom je technológia Ambient Aware. Tá pri počúvaní zvýrazní okolité zvuky, takže bude napríklad prechádzanie rušnej ulice bezpečnejšie. Funkcia TalkThru zníži hlasitosť hudby a zvýrazní reč. Ľahko si môžete napríklad v kaviarni objednať vašu kávu a nemusíte dávať dole slúchadlá z uší. Vstavaná batéria bezkáblových slúchadiel JBL Live 460NC ponúkne až 50-hodinovú výdrž s vypnutým ANC (40 hodín so zapnutým potlačením okolitého hluku). Už po 10 minútach nabíjania budú mať náhlavné slúchadládostatokenergiena4 hodiny počúvania.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 460NC

Slúchadlá na hudbu JBL Live 460NC umožnia viacbodové pripojenie

Bezdrôtové slúchadlá disponujú zabudovaným mikrofónom na pohodlné vybavenie handsfree hovorov v stereo kvalite. Hovor ľahko prijmete stlačením príslušného tlačidla na náušníku. Ďalšou žiadanou vychytávkou je podpora hlasových asistentov, ktorého prebudíte poklepaním na slúchadlo. Vaším hlasom môžete vďaka Hey Google ovládať aj funkcie ANC alebo Ambient Aware, skontrolovať stav nabitia alebo bezdrôtovéslúchadláJBLLive460NCvypnúť. V sprievodnej aplikácii My JBL Headphones si jednoducho nastavíte preferovaného hlasového asistenta. Slúchadlá bezdrôtové JBL je možné naraz pripojiť k viacerým zariadeniam pomocou Bluetooth a pohodlne medzi nimi prepínať.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 460NC

Pohodlné bezdrôtové náhlavné slúchadlá

Slúchadlá na uši JBL Live 460NC sú vyrobené z kvalitných materiálov a vďaka hlavovému mostu vystlanému tkaninou vám budú pohodlne sedieť na hlave. Mäkké náušníky spoľahlivo obopnú vaše uši a vy si môžete užiť vašu hudbu naplno. Prehrávanie hudby zo slúchadiel JBL sa automaticky pozastaví pri ich zložení. K spusteniu dôjde hneď, ako si slúchadlá na hudbu JBL Live 460NC opäť nasadíte. Vďaka funkcii Fast PairodGooglepripojíte slúchadlá kzariadeniam Android počas chvíľky. Ďalšou výhodou je sprievodná aplikácia My JBL Headphones, v ktorej si prispôsobíte zvukové podanie slúchadiel vám na mieru. Môžete si upraviť nastavenia ekvalizérov, zvoliť si preferovaného hlasového asistenta alebo si upravte nastavenia funkcií Smart Ambient a ďalšie.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL Live 460NC, bielych

40 mm meniče sa postarajú o kvalitné zvukové podanie

Zabudované mikrofóny na vybavenie handsfree hovorov

Technológie ANC, Smart Ambient a TalkThru

Podpora hlasového asistenta

Až 50-hodinová výdrž na jediné nabitie s vypnutým ANC

Komfortný dizajn s tkaninovým hlavovým mostom

Po zložení slúchadiel z hlavy dôjde k automatickému pozastaveniu prehrávania

Možnosť pripojenia k viacerým zariadeniam naraz

Sprievodná aplikácia My JBL Headphones

Voliteľný audiokábel

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 460NC

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 96 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 50 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Hmotnosť

Hmotnosť 210 g
Kód:  JJ092q1b2h04
Produktové číslo:  LIVE460NCWHT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13