Obnoviť stránku

JBL Live 220BT biele

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL Live 220BT biele

Bezdrôtové slúchadlá

JBL Live 220BT

Užívajte si bezdrôtovú voľnosť a prvotriedny zvuk bez kompromisov so slúchadlami JBL Live 220BT v bielej farbe. Vďaka Bluetooth technológii slúchadlá bez problému pripojíte k väčšine smartfónov, tabletov, notebookov a ďalším zariadeniam. Jediným stlačením tlačidla môžete tiež aktivovať hlasových asistentov a mobil tak vôbec nemusíte vyťahovať z vrecka. Dlhodobé počúvanie vám veľmi spríjemní pohodlný nákrčník, a keď už nebudete chcieť počúvať, magnetické koncovky v špuntoch zaručia bezpečné nosenie slúchadiel okolo krku.

JBL Live 220BT

Pohodlné nosenie slúchadiel JBL Live 220BT

Slúchadlá JBL Live 220BT boli navrhnuté tak, aby bezpečne a pohodlne držali aj pri dlhom počúvaní vášho playlistu. Slúchadlá JBL Live 220BT prirodzene splynú s tvarom vašej hlavy a krku.

JBL Live 220BT

Batéria s výdržou až 10 hodín

Slúchadlá JBL Live 220BT majú kapacitu batérie, ktorá vám zaistí až 10 hodín počúvania hudby. Vďaka funkcii superrýchleho dobíjania stačí 15 minút na nabíjačke a získate energiu až na 1 hodinu počúvania. Plné dobitie batérie slúchadiel JBL Live 220BT nezaberie viac ako 2 hodiny.

JBL Live 220BT

Vnímajte svet okolo

Nie vždy je bezpečné pohybovať sa vonku na ulici so slúchadlami nastavenými naplno. Unikátna technológia Ambient Aware preto po aktivácii zosilnie okolité zvuky, aby ste počuli, čo sa deje okolo vás. A ak sa budete chcieť pobaviť s kamarátmi, stačí spustiť mód TalkThru, ktorý automaticky stíši hudbu bez toho, aby ste si museli slúchadlá JBL Live 220BT dávať dole.

JBL Live 220BT

JBL Live 220BT podporujú hlasového asistenta

Stlačením jedného tlačidla môžete aktivovať hlasového asistenta Google Assistent alebo Amazon Alexa, vďaka ktorému si môžete zapnúť obľúbený playlist, pozrieť sa na počasie, napísať kamarátovi a oveľa viac. Preferovaného asistenta si ľahko nastavíte v aplikácii My JBL Headphones.

JBL Live 220BT

In-ear slúchadlá JBL Live 220BT s viacbodovým pripojením

In-ear slúchadlá JBL Live 220BT s viacbodovým pripojením vám umožnia jednoducho prepínať medzi viacerými Bluetooth zariadeniami, takže pri počúvaní hudby z tabletu môžete jednoducho prepnúť na mobilný telefón, vybaviť telefónny hovor a opäť sa vrátiť k počúvaniu hudby z tabletu.

JBL Live 220BT disponujú funkciou handsfree

Zostaňte v kontakte s ostatnými vďaka integrovanému mikrofónu. So slúchadlami JBL Live 220BT pohodlne ovládajte svoje hovory a hlasového asistenta pomocou dobre prístupného diaľkového ovládača slúchadiel.

Hlavné prednosti bielych bezdrôtových slúchadiel JBL Live 220BT

Kvalitné bezdrôtové slúchadlá s pohodlným nákrčníkom

JBL Live 220BT ponúkajú vynikajúci dynamický zvuk

Jednoduché prepojenie s rôznymi zariadeniami pomocou Bluetooth

Rýchla aktivácia hlasových asistentov

Slúchadlá JBL Live 220BT vydržia hrať až 10 hodín na jedno nabitie

Magnetické koncovky v špuntoch

JBL Live 220BT

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 4.2

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné náušníky

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 104 dB/mW
Impedancia 31 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 10 h

Hmotnosť

Hmotnosť 31 g
Kód:  JJ090zb
Produktové číslo:  LIVE220BTWHT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11