Obnoviť stránku

JBL Everest 100 čierne

5 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL Everest 100 čierne

Pre všetkých, ktorí hľadajú možnosť, ako si pri najrôznejších pracovných alebo športových činnostiach užívať hudbu, sú tu pohodlné a ergonomické slúchadlá, ktoré takmer nič nevážia. Ponúkajú vám legendárny zvuk, dlhodobé pohodlie a bezdrôtovú slobodu. Ak je hudba každodennou súčasťou vášho života, sú tieto JBL slúchadlá tou pravou voľbou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Legendárny JBL Pro Audio zvuk
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 4.1
  • Funkcia Shari 2.0 pre bezdrôtové zdieľanie hudby
  • Vstavaný mikrofón
  • Polymérová Li-ion batéria

Perfektný zvuk

JBL Pro Audio Sound stojí za dynamickým, priestorovým a jedinečným zvukovým prúdom, ktorý uchváti poslucháčov prínosom a neopakovateľným zážitkom. Slúchadlá Everest 100 disponujú 5,8 mm meničmi a pracujú v rámci frekvenčného pásma 10 – 22 000 Hz. V balení nájdete aj micro USB kábel určený na napájanie. Rozširujúcim artiklom je trojaká súprava nadstavcov do uší veľkosti S, M a L. Vďaka tomu padnú slúchadlá širokému spektru používateľov.

Streamujte hudbu s priateľmi

Technológia Bluetooth poskytuje vysokokvalitné streamovanie hudby z mobilných audio zariadení. Je jedno, či je zdrojom zvuku váš mobilný telefón, tablet, alebo notebook. Funkcia Shari 2.0 vám umožní zdieľať hudbu, videá a hry s vašimi priateľmi. Vstavaný mikrofón sa zase postará o ľahký prístup k volaniu a celkový dojem podtrhne nabíjacia batéria, ktorá je schopná až 8-hodinovej prevádzky.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JJ092a
Produktové číslo:  JBL V100BTBLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09