Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JBL E55BT čierne

4,8 11 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL E55BT čierne

Užite si vašich obľúbených hudobných interpretov s novými bezdrôtovými bluetooth slúchadlami od spoločnosti JBL. Zaujmú najmä svojím štýlovým dizajnom, kvalitnou izoláciou okolitého hluku a hustým zvukom. Štýlový tkaninový hlavový pás je veľmi pohodlný a kladie dôraz na váš módny trend. Na výber máte zo štyroch rôznych farebných variantov. Zaiste oceníte skutočnosť, že slúchadlá je možné pripojiť k viacerým zariadeniam. Všetko prebieha veľmi ľahko a plynulo. Slúchadlá jednoducho spárujete s vaším telefónom, tabletom, notebookom alebo prehrávačom.

Kľúčové vlastnosti

  • Náhlavné bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • 20-hodinová výdrž batérie
  • Stačia len 2 hodiny na úplné nabitie
  • Plynulé prepínanie medzi zariadeniami
  • Tkaninový hlavový pás
  • Ovládače zvuku na slúchadle
  • 1-tlačítkový univerzálny diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Tkaný odpojiteľný kábel

Handsfree a bluetooth

Prehrávajte hudbu bezdrôtovo aj na veľkú vzdialenosť, alebo využite slúchadlá na vybavovanie hovorov s voľnými rukami. Združený ovládač je umiestnený priamo na náušníku. Zmeniť pieseň, hlasitosť, či prijať prichádzajúci hovor je možné stlačením jedného tlačidla. Môžete tak plynule prechádzať z počúvania hudby k telefónnemu hovoru a späť a to všetko stále bez mobilného telefónu v ruke. Na jedno nabitie batérie zvládnu slúchadlá hrať až 20 hodín. Okrem toho môžu fungovať aj ako bežné káblové slúchadlá, môžete ich totiž audio káblom pripojiť aj k zariadeniu, ktoré technológiu bluetooth nepodporuje a šetriť tak ich batériu.

Štýlové a funkčné

JBL E45BT sú odolné slúchadlá s moderným dizajnom. Pružný náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou sa spoločne s mäkkými náušníkmi prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy a umožní komfortné dlhodobé používanie. Slúchadlá sa dajú prakticky zložiť, takže v batohu nezaberú takmer žiadne miesto. Otočné náušníky potom ocení aj nejeden DJ.

Zvuková reprodukcia ako sa patrí

Slúchadlá servírujú hustý, ale stále veľmi vyvážený zvuk, ktorý zabezpečí kvalitnú reprodukciu najrôznejších hudobných žánrov v celom dynamickom rozsahu od zrozumiteľných výšok, čitateľných stredov až po hlboké basy. Zvukový prednes ocenia taktiež filmoví fanúšikovia a hráči počítačových hier.

Voľnosť pohybu

Rýchle párovanie pomocou bezdrôtovej technológie zaistí spoľahlivú a čistú zvukovú reprodukciu z akéhokoľvek zariadenia vybaveného funkciou bluetooth. Užívajte si výhody wireless pripojenia pri každodenných aktivitách a pocit voľnosti pri počúvaní hudby až 10 m od vášho mobilného telefónu či notebooku. Už nikdy viac vytrhnutý konektor z mobilu alebo zlomený kábel. Tieto starosti už môžete pustiť z hlavy.

Balenie obsahuje:

  • Slúchadlá E55BT
  • Odnímateľný kábel
  • Nabíjací kábel
  • Záručný list
  • Bezpečnostný list
  • QSG
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth
Verzia Bluetooth 4.0
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prijímanie hovorov
Ďalšie vlastnosti Otočné mušle, Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 96 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Hmotnosť

Hmotnosť 231,6 g
Kód:  JJ090n3q9
Produktové číslo:  JBL E55BTBLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11