Obnoviť stránku

JBL E55BT biela

3,0 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL E55BT biela

Úplná sloboda počúvania

Bezdrôtové slúchadlá JBL E55BT zaujmú štýlovým dizajnom, kvalitnou izoláciou okolitého hluku a výborným zvukom s bohatými basmi. Súčasťou slúchadiel je štýlový tkaninový hlavový pás, ktorý je veľmi pohodlný na nosenie a zaistí tak komfortné počúvanie hudby či už ste doma, v kancelárii či na cestách.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL E55BT

  • Náhlavné bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • 20 hodinová výdrž batérie
  • Len 2 hodiny pre plné nabitie
  • Plynulé prepínanie medzi zariadeniami
  • Tkaninový hlavový pás
  • Ovládače zvuku na slúchadle
  • 1 tlačidlový univerzálny diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Tkaný odpojiteľný kábel


Funkčnosť a štýl

Maximálny komfort počas počúvania hudby zaistí pružný náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou a luxusné mäkké náušníky s dokonalou izoláciou okolitého hluku. Ak radi cestujete, určite uvítate fukciu, kedy slúchadlá môžete prakticky zložiť, aby nezaberali v batožine príliš miesta. Otočné náušníky potom ocení aj nejeden DJ.


Dokonalá zvuková reprodukcia

Slúchadlá sa postarajú o presnú reprodukciu zvuku naprieč všetkými hudobnými žánrami. 40 mm dynamické meniče ponúknu hutný, ale napriek tomu veľmi vyvážený zvuk v celom dynamickom rozsahu od čistých výšok až po hlboké basy. Zvukový výkon oceníte nielen pri počúvaní hudby, ale aj pri sledovaní filmov a hranie počítačových hier.


Bluetooth a Handsfree

Rýchle párovanie pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth zaistí vynikajúcu zvukovú reprodukciu z akéhokoľvek mobilného zariadenia. Pomocou ovládača, ktorý je umiestnený priamo na náušníku, ľahko zmeníte pieseň, nastavíte hlasitosť, alebo prijmete prichádzajúci hovor bez toho aby ste museli hľadať telefón vo vrecku.


 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  JJ090n3q8
Produktové číslo:  JBL E55BTWHT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01