Obnoviť stránku

JBL E15 modré

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL E15 modré

Či už ste v meste, v práci alebo len tak odpočívate v pohodlí domova, vychutnajte si svoju obľúbenú hudbu so slúchadlami JBL. Malé rozmery, nízka hmotnosť a špeciálny textilný kábel umožňujú použitie kdekoľvek na cestách. Slúchadlá vás potešia nielen výnimočným zvukom, ale aj dômyselným spracovaním, vďaka ktorému môžete pohodlne prepínať hudbu a prijímať hovory bez vyťahovania telefónu z vrecka. 

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý zvuk a výborné basy
  • Malé rozmery a nízka hmotnosť
  • Textilný kábel navrhnutý tak, aby nedochádzalo k zamotávaniu
  • Jednotlačidlový ovládač priamo na kábli
  • Tri veľkosti nadstavcov do uší
  • Pekný dizajn v štyroch farebných kombináciách

Dokonalý spoločník

Slúchadlá sú vďaka malým rozmerom veľmi kompaktné a môžu Vás sprevádzať kamkoľvek budete mať namierené. Kábel dlhý 1,2 metra sa vďaka špeciálnej textilnej úprave už nebude zauzľovať a motať vo vrecku. Jednotlačidlový ovládač s mikrofónom vám umožní pohodlné prepínanie vašich obľúbených skladieb a prijímanie prichádzajúcich hovorov bez vyťahovania mobilného telefónu z vrecka. Vychutnajte si podarenú kombináciu kvalitného zvukového podania a dizajnu, ktorá nadchne naozaj každého.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  JJ090n3p4
Produktové číslo:  JBL E15BLU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09