Obnoviť stránku

JBL e15 čierna

4,3 9 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL e15 čierna

Komfortné počúvanie hudby

Kvalitné slúchadlá JBL E15 sa pýšia malými rozmermi, nízkou hmotnosťou a výbornou ergonómiou, ktorá zaručí pohodlné každodenné počúvanie vašej obľúbenej hudby. Špeciálny textilný kábel sa len tak nezamotá. Súčasťou balenia je praktické prenosné puzdro vhodné pre jednoduché prenášanie slúchadiel na cestách.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel JBL E15

  • Skvelý zvuk a výborné basy
  • Malé rozmery a nízka hmotnosť
  • Textilný kábel
  • Jednotlačidlový ovládač priamo na kábli
  • Tri veľkosti nástavcov do uší
  • Štýlový dizajn v štyroch farebných variantoch
  • 3,5 mm Jack konektor


Presný a pôsobivý zvuk

O kvalitnú zvukovú reprodukciu sa postarajú 8.6 mm meniče, ktoré dodávajú širokospektrálny charakteristický JBL zvuk s hlbokými basmi a bohatou dynamikou. Vďaka tomu pri počúvaní hudby získate pocit, ako by ste sa práve ocitli na koncerte vášho obľúbeného interpreta.


Diaľkový ovládač s mikrofónom

Na kábli je umiestnený praktický jednotlačidlový ovládač, ktorý vám uľahčí prehrávanie hudby. Vďaka vstavanému mikrofónu, ktorý sa nachádza na kábli, už nemusíte pre prijatie hovoru loviť telefón z vrecka. Stačí stlačiť tlačidlo a môžete telefonovať prostredníctvom slúchadiel.


 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JJ090n3p2
Produktové číslo:  JBL E15BLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16