Obnoviť stránku

JBL Cinema SB400

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL Cinema SB400

Baví vás chodiť do kina a užívať si ten pohlcujúci priestorový zvuk? Prečo si niečo také nedoprajete aj v domácom prostredí? Úplne bez obáv môžete staviť na produkty značky JBL. Tá nepochybne patrí medzi najväčších svetových výrobcov reproduktorov a disponuje takmer sedemdesiatročnou tradíciou.
Výkonný systém JBL Cinema SB400 pozostáva z podlhovastého zvukového panela, ktorý nájde svoje miesto hneď pod panelom vášho inteligentného televízora. Aj vďaka dĺžke 110 centimetrov sa z neho šíri veľmi pohlcujúci zvuk v celom spektre. Neoddeliteľnou súčasťou zostavy je samozrejme aj výkonný subwoofer, ktorý je zvyčajne umiestnený v blízkosti podlahy. Príznačnou vlastnosťou, ktorá systém posúva o niekoľko úrovní vyššie, je bezdrôtová komunikácia medzi zvukovým panelom a subwooferom. Počet nevzhľadnej kabeláže sa tým pádom rapídne zmenšuje.
Technických vychytávok však má JBL Cinema SB400 ďaleko viac. K dispozícii síce dostanete diaľkové ovládanie s rozmermi kreditnej karty, ale prakticky ho nebudete potrebovať. Dokáže sa totiž naučiť IR kód vášho televízora a potom reaguje na povely diaľkového ovládača od televízora. Jednoduché a elegantné. Prítomnosť bezdrôtovej bluetooth technológie navyše uvítajú aj hudobný nadšenci. Pohodlne možno streamovať obľúbené šlágre z hudobnej aplikácie priamo do reprosústavy.
Obsah balenia:

  • Zvukový panel a subwoofer
  • IR diaľkový ovládač
  • Sieťová šnúra
  • Optický audio kábel
  • Analógový audio kábel
  • Držiak pre montáž na stenu

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI

Subwoofer

Kód:  JJ090d2
Produktové číslo:  500363155930
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14