Obnoviť stránku

JBL Charge 4 žltý

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

JBL Charge 4 žltý

Bluetooth reproduktor JBL Charge 4 žltý dokáže prehrať totálne hĺbky rovnako ako priezračné vysoké tóny, ktoré nadchnú každého milovníka hudby. A káble pre vás prestanú existovať! Všetko totiž hravo zvládne bezdrôtová technológia Bluetooth umožňujúca streamovať hudbu z adekvátne vybaveného telefónu a iných zdrojov. Bluetooth reproduktor JBL Charge 4 žltý sa nebojí žiadneho zvuku s frekvenciou od 60 Hz až do 20 000 Hz. A čistý výkon 30 W vykúzli kvalitný zvuk aj vo väčšej obývačke. Zabudovaný akumulátor ponúka 7 500 mAh, takže dokáže hrať po dobu 20 h.

Hlavné funkcie Bluetooth reproduktora JBL Charge 4 žltý

  • Kompatibilný s bezdrôtovou technológiou Bluetooth
  • Vodovzdorné vyhotovenie
  • Na jedno nabitie zvládne hrať 20 h
  • Prehrá akékoľvek frekvencie v pásme 60 Hz až 20 000 Hz
  • Výkon: 30 W
  • Rozmery (š × v × h): 220 mm × 95 mm × 93 mm
  • Hmotnosť: 0,965 kg

Bluetooth reproduktor JBL Charge 4 žltý prináša precízny zvuk úplne bez káblov

Pribaľte si ho so sebou, kedykoľvek sa vydáte na akciu s kamarátmi. Musíme tiež povedať, že Bluetooth reproduktor JBL Charge 4 žltý nemusí prestať hrať ani v daždi. A úplne na záver musíme upozorniť na jedinečný dizajn vhodný do každej modernej domácnosti.

Kód:  JJ090g9m9
Produktové číslo:  JBLCHARGE4YEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07