Obnoviť stránku

JBL Boombox čierny

4,8 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JBL Boombox čierny

Bluetooth reproduktor

JBL Boombox

Vychutnajte si nikdy nekončiacu party s prenosným reproduktorom JBL Boombox, ktorý ponúka až 24 hodín prehrávania. Uchvacujúci je aj zvuk, ktorý vás úplne pohltí vynikajúcou dynamikou a perfektne vyladeným zvukom JBL s gigantickými basmi, ktoré určite pocítite. Vďaka odolnej konštrukcii je bezdrôtový reproduktor ideálny na počúvanie hudby v prírode, pri bazéne a takisto oživí každú záhradnú alebo plážovú párty.

JBL BOOMBOX

Došla šťava? Nevadí

Reproduktor JBL Boombox umožňuje bezdrôtové počúvanie hudby vďaka batérii s kapacitou 20 000 mAh, ale ak chcete, môžete ho mať zapojený neustále v sieti. Prenos hudby zabezepčuje rozhranie Bluetooth 4.2. Na prednej strane reproduktora nájdete panel s ovládacími prvkami, pričom reproduktor JBL Boombox je možné tiež ovládať mobilnou aplikáciou JBL Connect, ktorá je voľne prístupná buď na Google Play či Apple Store.
 

JBL BOOMBOX

Zvukové režimy

Vďaka interiérovému režimu reproduktora JBL Boombox si môžete vychutnať hlbšie basy a bohatší zvuk alebo prepnite na vonkajší režim, čím docielite expanzný zvuk so silnými basmi a dlhším časom prehrávania.
 

JBL BOOMBOX

Odolná konštrukcia reproduktora JBL Boombox

Bazénová party, chill na pláži alebo náhla dažďová prehánka? Žiadny problém. JBL Boombox je vybavený krytím IPX7, takže je vodotesný až do hĺbky 3 metrov. Reproduktor JBL Boombox uchváti aj svojím štýlovým dizajnom so svojou ikonickou rukoväťou a štýlovými bočnými zvýrazneniami.

JBL BOOMBOX

Zábava s reproduktorom JBL Connect +

Funkcia reproduktora JBL Connect + umožní k reproduktoru JBL Boombox pripojiť až 100 ďalších reproduktorov a zabezpečiť tak úžasný dynamický stereo zvuk, ktorý rozbehne každú párty.

JBL BOOMBOX

Výdrž až 24 hodín

Reproduktor JBL Boombox sa honosí dobíjacou polymérovou batériou Li-ion s kapacitou 20 000 mAh, ktorá s jedným nabitím poskytne až 24 hodín prehrávania. Napájací kábel USB je súčasťou balenia.

Nekončiacia párty s reproduktorom JBL Boombox

Váš večierok už nemusíte prerušovať. Reproduktor JBL Boombox umožňuje svojim používateľom nabíjať vlastnú mobilnú elektroniku vstavanou powerbankou v reproduktore JBL Boombox.

Kľúčové vlastnosti JBL Boombox

Výkon reproduktora pri napájaní zo siete 2x30 W (RMS)

Výkon reproduktora pri napájaní batérií 2x20 W (RMS)

Bluetooth 4.2

Výdrž batérie až 24 hodín (20 000 mAh)

Doba nabíjania batérie <6,5 hodín

Hmotnosť 5,25 kg

JBL BOOMBOX

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 2 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.2

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom
Ovládanie iOS, Android

Stupeň krytia

Batéria

Kapacita batérie 20 000 mAh
Maximálna výdrž batérie 24 h

Rozmery soundbaru

Šírka 49,5 cm
Hĺbka 19,5 cm
Výška 25,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 5,25 kg

Určenie

Určenie K mobilu, Párty
Kód:  JJ090g8m
Produktové číslo:  JBLBOOMBOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06