Obnoviť stránku

JANZEN Earth 200 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
8,69 €

JANZEN Earth 200 ml

Sprchová pena JANZEN Earth 46

Sprchová pena JANZEN Earth 46

Relaxácia vo vani plnej peny po namáhavom dni dokáže vykúzliť úsmev na tvári. Čo ak ale nemáte vaňu alebo dostatok času vo vašom uponáhľanom dni? Tu je riešenie! So sprchovou penou JANZEN si môžete aj v sprche vytvoriť chvíľku relaxácie. Sprchová pena JANZEN čistí pokožku a zanecháva ju po sprchovaní nádherne jemnú. Jej krémová konzistencia, ktorá vás obklopí, vydrží dlhšie ako klasické sprchové gély. Telové prípravky od značky JANZEN neobsahujú parabény, silikóny ani minerálne oleje a neboli testované na zvieratách. Pena poteší úžasným pocitom čistoty a sviežosti a zanechá vašu pokožku jemnú a hebkú. Stačí len trocha peny a váš sprchovací rituál sa premení na skutočný zážitok. Jedinečný prípravok JANZEN Earth 46 možno použiť aj ako penu na holenie. Jednoducho ho nanesiete na vlhkú pokožku, vytvoríte bohatú penu a opláchnete vodou. Táto luxusná sprchová pena vo vašej obľúbenej vôni zaistí, že každé ráno vstanete s úsmevom alebo pôjdete spať s pocitom uvoľnenia. Vybrať si môžete z radu atraktívnych vôní. Kombinácia znalostí, kvality, remeselného spracovania a čistých ingrediencií, to je luxusná značka kozmetiky JANZEN.

Kľúčové vlastnosti sprchovej peny JANZEN Earth 46 200 ml

  • Jemná, krémová konzistencia na dlhotrvajúcu čistotu
  • JANZEN Earth 46 poteší bohatou zmesou vôní muškátového orieška, jablka, klinčeku, santalového dreva, ambry, vanilky a pačuli
  • Bez parabénov, silikónov a minerálnych olejov
  • Kozmetický prípravok nebol testovaný na zvieratách
  • Sprchová pena JANZEN čistí a zanecháva pokožku hebkú a jemnú
  • Ideálne pre relaxačné sprchovanie na odplavenie stresu
  • Stačí malé množstvo pre bohatú penu
  • JANZEN Earth 46 možno tiež použiť ako prípravok na holenie
  • Jednoduché použitie, stačí naniesť na vlhkú pokožku, vytvoriť penu a opláchnuť
Sprchová pena JANZEN Earth 46

Aromaterapia so sprchovou penou JANZEN Earth 46

Teplá, korenená, bohatá a kožovitá aróma so sladkým podtónomto je vôňa Earth 46.

  • Muškátový oriešok sa vyznačuje korenistou vôňou s teplým drevitým nádychom.
  • Klinček má prenikavú sladko korenistú vôňu. Pomáha pri únave, posilňuje a dodáva energiu a istotu.
  • Santalové drevo je jednou z najstarších známych parfémových ingrediencií. Dodáva príjemne teplú, drevito-orientálnu vôňu, s jemne koreneným a jemne balzamovým podtónom. Jeho omamná vôňa podporuje sústredenie a navodzuje uvoľnenie.
  • Ambra býva jednou z najluxusnejších prísad slávnych parfémov. Jedná sa o zmes esencií, ktorá má pripomínať vôňu teplej tekutej živice. Vôňa ambry sa dá charakterizovať ako orientálna, jemná drevitá, teplá a hrejivá, zmyselná a príťažlivá. Ambrová vôňa dokáže človeka upokojiť a zlepšiť mu náladu. Na pokožke pôsobí hrejivo, zmyselne a bohato.
  • Vanilka je jedným z najpopulárnejších prírodných aróm. Jej vôňa je upokojujúca, uvoľňujúca, afrodiziakálna, relaxačná. Pri použití v kozmetických produktoch pôsobí priaznivo na aknóznu pleť a urýchľuje proces hojenia kože.
  • Pačuli je vonná esencia získavaná z listov tropickej byliny pačule obyčajná. Vôňa Pačuli je uzemňujúca, vyvážená, harmonizujúca a emocionálne pomáha stabilizovať.
Sprchová pena JANZEN Earth 46

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, glycerín, Isopentan, Cocamidopropyl Betain, Isobutan, Decyl Glucoside, Parfum, Acrylates/Steareth-20 Metakrylát Copolymer, Fenoxyethanol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Propylenglykol, Etylhexacid, Edtaylhexadium, Edtaylhexacid, hydroxid sodný, Polyquaternium-39, Kyselina kaprylová, Kyselina kaprinová, kumarín, Eugenol, Benzoát sodný, Tokoferol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Osviežujúci
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu, Bez parabénov

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez parabénov, Bez silikónov

Objem

Objem 200 ml
Kód:  SG1405
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717612801469

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01