Obnoviť stránku

Janatic Beat Skull

4,5 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Janatic Beat Skull

Utierka Janatic Beat Skull je ideálnym prostriedkom pre čistenie akýchkoľvek hladkých povrchov. Dá vám zabudnúť na ťažkopádne a neefektívne „čistenie“ obrazoviek rukávmi, nohavicami alebo sukňami – máte predsa Janatic! Či už ide o mobilné telefóny, tablety, monitory, fotoaparáty, slnečné okuliare, optické médiá ... a všetky ďalšie zariadenia, ktoré sú náchylné na zachytávanie mastnoty a prachu. Štýlová utierka Janatic im navráti lesk, aký si zaslúži!


 

Štýlové čistenie – to tu ešte nebolo!


Utierky Janatic nie sú len štýlovým sexy doplnkom vašej špičkovej digitálnej techniky, ale najmä spojením tých najkvalitnejších materiálov. Na výber máte celkom 20 rôznych modelov v piatich štvorčlenných kolekciách – stačí ich len zladiť s vaším štýlom. Nie je nič jednoduchšie, než si kúpiť niekoľko rôznych modelov, aby korešpondovali s vaším outfitom, alebo si jednoducho vyberať podľa nálady.

Všetci vieme, ako to chodí


Kúpime si nadupaný smartfón alebo najnovší tablet a okamžite ho musíme podrobiť zaťažkávacej skúške. Každý dotyk však špiní obrazovku – odtlačky, mastnota, prach a dokonca aj baktérie sa veselo zhromažďujú na jej povrchu ... Stačí pár okamihov a náš technologický skvost už nie je tak trblietavo výnimočný. A od toho je tu čistiaca utierka Janatic, stačí krátke utretie a všetko zase žiari novotou!

Náskok vďaka technológiám


Utierky Janatic sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho mikrovlákna, ktorého produkcia je podrobená prísnej kontrole kvality. Vyrábané sú s maximálnou starostlivosťou, ktorá sa následne odráža v nepoznanej jemnosti a naozaj vynikajúcich čistiacich schopnostiach. Jedinečná kombinácia prémiového dizajnu a špičkového spracovania dáva pádnu odpoveď, prečo zvoliť práve Janatic.

V čom sa skrýva tajomstvo utierok Janatic?


Mikrovlákno má úplne minimálny priemer, zvyčajne jemnosť jeho vlasu je približne 0,5 dtex. Pre názornejšiu demonštráciu si predstavte, že na jeden gram materiálu by ste pri tejto jemnosti potrebovali 20 km mikrovlákna! Ľudský vlas je napríklad 100× hrubší a bavlna približne 8×. Vzhľadom k uvedenej jemnosti je možné spojiť obrovské množstvo vlákien do jedného zväzku a vytvoriť tak tisícovú plochu na miniatúrnom povrchu – výsledkom je čistiaca sila, ktorej sa nemôžu klasické bavlnené utierky či papierové obrúsky ani priblížiť.

10-gramová utierka z 200 km mikrovlákna – to je Janatic!


Ak by ste z jednej utierky vytvorili súvislé vlákno a natiahli ho na dĺžku, tak by ste mohli štyrikrát prejsť Eurotunel spájajúci Anglicko a Francúzsko! Rub pripomína mäkké froté, takže vyčistí každú plochu počas lusknutia prsta. Líce je zase jemné ako hodváb, takže je skvelým nástrojom na finálne doleštenie povrchu.

Prečo Janatic udáva smer?

  • 5 atraktívnych radov zahŕňa 20 nádherných dizajnov – od klasiky až po modernu.
  • Zadná strana harmonicky ladí so zvyškom povrchu.
  • Špičkové mikrovlákno zaručuje jemné a jednoduché čistenie bez rizika poškriabania alebo odrenia.
  • Odstránenie nečistôt, odtlačkov prstov, mastnoty, škvŕn a prachu je otázkou sekúnd.
  • Antibakteriálny materiál zničí adsorbované baktérie, chráni utierku pred hromadením choroboplodných zárodkov, húb a plesní. Vďaka tomu tiež zabraňuje vzniku nepríjemného zápachu.
  • Ohľaduplnosť k životnému prostrediu – utierka Janatic je opakovane použiteľná a nevyžaduje ďalšie čistiace látky.
  • Môžete ju prať v práčke pri 30 °C.
Vyhotovenie:
Rad: Coolnatic
Dizajn: Beat Skull
Rozmery: 127 × 178 mm
Hmotnosť: 10 g
Kód:  JD036q
Produktové číslo:  0502
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04