Obnoviť stránku

JAMO SUB J 10 čierny

5 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JAMO SUB J 10 čierny

Subwoofer Jamo SUB J 10 je určený pre použitie s reproduktorovými systémami tej najvyššej triedy. Je vybavený vysoko výkonným 10-palcovým reproduktorom s dlhým zdvihom a explozívnou silou. SUB J 10 je určený pre skutočných audiofilov, čo demonštruje nielen umiestnenie reproduktora v uzavretej ozvučnici, ktoré drobno uberá "efektnosti" reprodukcie, ale naproti tomu zaisťuje neskreslené, dokonale presné a krištáľovo čisté basy. S 300 wattmi špičkového výkonu zosilňovača ozvučí tento subwoofer akokoľvek veľké miestnosti a dodá hudbe či filmom ten správny základ. SUB J 10 dokáže reprodukovať aj tie najhlbšie basové tóny a filmové výbuchy s úplnou presnosťou, ktorá vám doslova vyrazí dych.
Kombinácia starostlivo vybraných súčiastok a prepracovaná konštrukcia sa postarali o zníženie frekvenčnej odozvy až k hranici 31 Hz. SUB J 10 je určený pre kombináciu s vysoko výkonnými regálovými a stĺpovými reprosústavami aj systémami domáceho kina tej najvyššej triedy.
Parametre a špecifikácia:
Zvukové charakteristiky:
Systém: basový reproduktor osadený do prednej strany ozvučnice, basreflexový nátrubok je vyústený na zadnej strane nad riadiacou elektronikou
Výkon: 300 W
Reproduktor: 254 mm (1")
Frekvenčný rozsah: 31 - 120 Hz
Deliaca frekvencia: 40 - 120 Hz (nastaviteľná)
Fáza: 0 až -180°
Prevedenie:
Farba: čierna
Hmotnosť: 12 kg
Rozmery: 368.3 x 317.5 x 427

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia RCA – Cinch

Subwoofer

Kód:  JB330j1
Produktové číslo:  SUB J 10/b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14