Obnoviť stránku

JAMO S 626 biele

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JAMO S 626 biele

Stĺpové reprosústavy Jamo S 626 porazia takmer akéhokoľvek protivníka vo svojej cenovej kategórii. V ich ozvučnici sú skombinované dva prvky, ktoré ich robia dokonalým nástrojom pre inštaláciu domáceho kina. Prvým je dvojica päťpalcových reproduktorov s hliníkovým povrchom membrán, ktoré svojou tuhosťou zabezpečujú výrazné podanie hlasu a celkovo stredového pásma. Druhým prvkom je potom mohutný osempalcový woofer, ktorá bude vo veľkom množstve inštalácií schopný úplne nahradiť aktívny subwoofer.
Prednes vysokých frekvencií zabezpečuje palcová kalota, uložená v špeciálnom akustickom vlnovodu Waveguide, Ktorý eliminuje nežiaduce difrakcia. Všetko dopĺňa dostatočne tuhá ozvučnica s úctyhodnou hmotnosťou 23,5 kg, ktorá je pevnou základňou všetkých osadených meničov. Výsledkom je pútavý a zároveň presne definovaný zvuk, ktoré vás dokonale vtiahne do hudobnej reprodukcie aj filmových trhákov.
Reprosústavy Jamo S 626 sú vybavené duálnymi terminálmi pre možné zapojenie typu bi-wiring alebo bi-amping, čím dovoľujú nadšencom vyladiť zvukový výkon podľa ich potrieb. Súčasťou balenia sú tiež odhmotňovacie antirezonančné hroty, ktoré napomáhajú ozvučnicu dokonale oddeliť od podkladovej plochy.
Parametre a špecifikácie:
Základné charakteristiky:
Konštrukcia: 3-pásmová s basreflexom
Výškový reproduktor: 1" (25 mm)
Stredový reproduktor: 2x 5" (127 mm)
Basový reproduktor: 8" (203 mm)
Spracovanie výkonu (dlhodobo/v špičke): 130 W/210 W
Citlivosť (2,8 V/1 m): 89 dB
Frekvenčný rozsah: 42 - 20 000 Hz (+/- 3 dB)
Prenosová frekvencia: 150/2 500 Hz
Impedancia: 6 ohm
Vyhotovenie:
Dekor: biely jaseň
Rozmery: 1080 x 190 x 345 mm (V x Š x H)
Hmotnosť: 23,5 kg/ks

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna
Kód:  JB323l2
Produktové číslo:  S 626 w

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08