Obnoviť stránku

JAMO C 9 SUR čierny

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JAMO C 9 SUR čierny

Dánska spoločnosť Jamo sa radí medzi najväčších výrobcov reproduktorov v Európe. Jej výrobky vždy spĺňajú náročné kritériá ako po stránke estetickej, tak technickej. Na rok 2015 inovovala Jamo modelovú sériu reprosústav Concert, ktorej dizajn má na starosti renomovaný Keiron Dunk. Ten sa podieľal aj na návrhu reproduktora Jamo C 9 SUR.
Tento trojpásmový reproduktor v elegantnej čiernej farbe je určený na rozšírenie série C 9 o priestorový zvuk. Ponúka frekvenčný rozsah v rozmedzí 80 až 24000 Hz, vďaka čomu dokáže reprodukovať zvuk v širokom rozsahu jednotlivých tónov od kvalitných basov až po výrazné výšky. Nespornou výhodou je možnosť zavesiť Jamo C 9 SUR na stenu, kde môže slúžiť aj ako dekorácia vašej pracovne alebo obývacej izby.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia RCA – Cinch
Kód:  JB341f1
Produktové číslo:  C 9 SUR/b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18