Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JABRA Solemate Grey

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JABRA Solemate Grey

Vychutnajte si hudbu vášho obľúbeného žánru na maximum a to kdekoľvek. Solemate je dokonale mobilný bezdrôtový reproduktor s bohatým zvukom, ktorý vám sprostredkuje hovory alebo prehrá hudbu z telefónu či iného zariadenia (tabletu, notebooku). Využíva k tomu modernú Bluetooth 3.0 technológiu s podporou rýchleho párovania NFC. Prevádzkový dosah zariadenia je pritom až 10 metrov v otvorenom priestore. Ak vám viac vyhovuje káblové pripojenie, na spodnej strane reproduktorov nájdete uložený kábel s klasickým 3,5 mm konektorom. 

Nenechajte sa zmiasť, aj cez menšie rozmery je reproduktor naozaj hlasný. Špecifické prídavné basy spoločne s výkonným wooferom prinášajú hlboký zvuk a nechýbajú ani duálne výškové reproduktory pre čisté výšky. Prehrávajte hudbu až 8 hodín na jedno nabitie a potom batériu ľahko dobite cez štandardné microUSB. Iste vás nadchne aj hravý dizajn so spodnou stranou v štýle podrážky. Naviac je Solemate odolný proti striekajúcej vode, takže ho môžete pribrať napríklad aj na plážovú párty.

Výkonný prenosný reproduktor Solemate

  • Značka Jabra zárukou kvality a spoľahlivosti
  • Originálny dizajn v šedom prevedení
  • Masívny zvuk pri zachovaní kompaktných rozmerov
  • Bohatá akustika z duálnych výškových reproduktorov
  • Bezdrôtové pripojenie prostredníctvom Bluetooth 3.0
  • NFC technológie pre spárovanie jedným dotykom
  • Integrovaný skrytý mikrofón pre komfortné telefonovanie
  • Až 8 hodín prehrávania hudby/10 hodín hovoru
  • V podrážke uložený kábel s 3,5 mm jackom
  • Konštrukcia odolá striekajúcej vode
  • Rozhranie microUSB pre nabíjanie vstavanej batérie
  • Výkon reproduktora: 9 W
  • Frekvenčný rozsah: 120 Hz až 20 kHz

2 v 1 - počúvanie hudby aj telefonických hovorov

Solemate si vás získa prvotriednym zvukom v širokom frekvenčnom spektre, s ktorým si z každého počúvania odnesiete jedinečný zážitok. Výkonný woofer prináša hlboké dynamické basy a duálne výškové reproduktory zase bezchybné sopránové výšky. Vďaka tomu si hudbu užijete presne podľa svojho gusta. Ďalším bonusom je integrovaný skrytý mikrofón pre pohodlné volanie. Solemate slúžiaci ako hlasový komunikátor iba prepojíte s mobilným telefónom a môžete sa spoľahnúť na čisté a zrozumiteľné dialógy.

Bezdrôtová sloboda

Reproduktor jednoducho spárujete s akýmkoľvek zariadením s funkciou Bluetooth a premeníte tak váš telefón, tablet alebo notebook v prenosný jukebox. Pri využití NFC technológie stačí na spárovanie jediný dotyk. Solemate samozrejme možete pripojiť aj cez kábel - ku všetkému audio zariadeniu s 3,5 mm jack konektorom. Ak kábel práve nepotrebujete, schováte ho do priehlbiny v podrážke na spodnej strane reproduktora. Po pripojení si môžete dopriať až 8 hodín tej najlepšej muziky.

 
Kód:  JQ446a3
Produktové číslo:  100-97100005-60
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04