Obnoviť stránku

Izzo Premium E.S.E pody, 150 ks

4,3 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €
Pri kúpe 1 ks 32,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 31,70 €/ks

Izzo Premium E.S.E pody, 150 ks

Izzo prináša špičkovú kávou za fantastickú cenu. 150 presne odmeraných dávok lahodného nápoja, ktoré si uchovávajú čerstvosť práve pomletej kávy, čaká len na vás. Zatvorte oči a vychutnajte si jednu z najlepších 100 % arabík na trhu. Pomalé praženie potláča horkosť a kyslosť, získate teda dokonalú rannú kávu s vysokým obsahom kofeínu.

Kapsulový systém E.S.E (Easy Serving Espresso) znamenal doslova revolúciu v pití kávy. Spočíva v rozdelení kávy do malých vrecúšok, v ktorých si uchováva chuť a arómu, ako keby bola čerstvo namletá. Výhodou je rýchlosť prípravy, pohodlie a tá chuť! Veľmi jednoducho si pripravíte nápoj, na aký by ste inak potrebovali skúseného baristu. A ten poruke vždy nebýva. Kapsuly Izzo majú univerzálny rozmer (62 mm) a budú vhodné do všetkých kávovarov so systémom E.S.E.

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy E.S.E. pody
Spôsob prípravy Na espresso

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica

Balenie

Počet porcií 150

Hmotnosť

Hmotnost balení 7 g

Výberová káva

Kód:  KAV0019
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  114-000844

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09