Obnoviť stránku

Iso Trade Kniha sejf 18 × 11,5 cm

5 1 hodnotení
5,63 €

Iso Trade Kniha sejf 18 × 11,5 cm

Hodilo by sa vám nejaké finančne menej nákladné, ale pritom spoľahlivé riešenie na ochranu dôležitých zmlúv a dokumentov alebo menšej sumy peňazí? V tom prípade pre vás bude sejf skvelou voľbou. Domáci sejf Iso Trade Kniha sejf 18 × 11,5 cm sa radí k produktom, ktoré sú medzi používateľmi jedny z najobľúbenejších. Nezľakne sa totiž menšej hotovosti a ani citlivých dokumentov. Tento sejf môžete umiestniť kamkoľvek do priestoru, nebudete si tak musieť lámať hlavu s vŕtaním ani ďalším upevňovaním. Za spomenutie ďalej stojí, že u sejfu, na rozdiel od trezora, nemôžete očakávať certifikát zámku a plášťa. Aj tak sa však nemusíte obávať straty svojich vecí, namiesto chýbajúceho certifikátu vás môže príjemne prekvapiť nižšia obstarávacia cena sejfu. Otváranie je zaistené kľúčom, vďaka čomu si nemusíte pamätať žiadne zložité číselné kódy. Farba sejfu Iso Trade Kniha sejf 18 × 11,5 cm je čierna. S kvalitnou ochranou sa nemusíte o svoje cennosti báť.

Najdôležitejšie parametre Iso Trade Kniha sejf 18 × 11,5 cm

  • Domáci sejf vám prináša jednoduchosť v ovládaní a svoju úžasnú skladnosť vďaka neveľkým rozmerom
  • Zamknutie sejfu Iso Trade Kniha sejf 18 × 11,5 cm sa uskutočňuje za pomoci kľúča
  • Tento sejf môžete postaviť kamkoľvek a nechať ho voľne v priestore

Rozmery sejfu Iso Trade Kniha sejf 18 × 11,5 cm

Pred tým, než si zaobstaráte sejf, zamyslite sa nad obsahom, ktorý v ňom budete chcieť uschovať. Sejf Iso Trade Kniha sejf 18 × 11,5 cm svojimi rozmermi zapadá medzi malé produkty tohto typu. Vonkajšie rozmery sú 18 × 11,5 × 5,6 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 16,8 × 10 × 5 cm. V žiadnom prípade sa nerovná, že čím vyššia hmotnosť sejfu, tím vyššie bezpečie. To má priamu súvislosť s opláštením. Hmotnosť by vás mala zaujímať skôr z dôvodu sťahovania. Tento produkt Iso Trade disponuje hmotnosťou 0,49 kg.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Fungovanie Samostatne

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor
Ukotvenie Voľne stojací
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 18 cm
Vonkajšia hĺbka 5,6 cm
Vonkajšia šírka 11,5 cm
Hmotnosť 0,49 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16,8 cm
Vnútorná šírka 10 cm
Vnútorná hĺbka 5 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  HOMEaaa0093
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  00006148

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07