Obnoviť stránku

iSmartAlarm SPOT + kamera

4,5 14 hodnotení

iSmartAlarm SPOT + kamera

Inteligentné zabezpečenie vašej domácnosti

iSmartAlarm Spot+ je bezpečnostná Wi-Fi kamera s mnohými šikovnými funkciami vrátane diaľkového ovládania cez mobilnú aplikáciu. Táto kamera vám umožní sledovať full HD obraz odkiaľkoľvek zo sveta alebo aj obojsmerne komunikovať. Medzi funkciami nájdete súvislé nahrávanie až niekoľkých desiatok dní v kuse alebo časozberný režim, pomocou ktorého si ľahko zrekapitulujeme celý deň v niekoľkých sekundách.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej kamery iSmartAlarm SPOT

  • Záznam ve full HD rozlíšení
  • Uhol záberu kamery 130°
  • Bezdrôtové ovládanie cez Wi-Fi rozhranie
  • Mobilná aplikácia iSmartAlarm
  • Režim nočného videnia s aktívnym IR prisvietením
  • 8x digitálny zoom
  • Integrovaný mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu
  • Pohybový a zvukový senzor s nastaviteľnou citlivosťou
  • Funkcia časozberu s prednastavenými režimami
  • Odosielanie automatických notifikácií na mobilné zariadenia
  • Automatické vytváranie a odosielanie snímok pri alarme

Jednoduchá inštalácia

Vďaka flexibilnej magnetickej základni je možné kameru umiestniť takmer kamkoľvek. Stačí dodávanú kovovú podložku prilepiť 3M páskou napr. na stenu alebo na poličku a kameru s magnetickou základňou už len nasadíte. Kameru zapojíte pomocou USB kábla a bezdrôtovou Wi-Fi sieťou prepojíte s mobilnou aplikáciou iSmartAlarm, pomocou ktorej zariadenie nielen nastavíte, ale môžete kameru diaľkovo ovládať odkiaľkoľvek, kde budete mať prístup k sieti.


Kvalitný záznam ve full HD rozlíšení

Bezpečnostná kamera iSmartAlarm SPOT+ pokryje uhol 130°, takže pri vhodnom umiestnení umožní snímať väčšinu plochy monitorovanej miestnosti. Po pripojení do Wi-Fi siete je možné vysielať živý prenos s nízkou latenciou v kvalitnom full HD rozlíšení. Prenos môžete sledovať z akéhokoľvek zariadenia a miesta na svete. V prípade nižšej rýchlosti pripojenia je možnosť znížiť rozlíšenie záznamu na 720p, 600P alebo 240p.


Režim nočného videnia

Kamera je vybavená osemnásobným zoomom, vďaka ktorému si pohodlne priblížite na detaily alebo zobrazíte vzdialenejšie časti miestnosti. Nechýba ani režim nočného videnia s prisvietením na vzdialenosť až 9 m, ktorý zaisťujú infračervené diódy. Bezpečnosť prenášaných dát je vždy na prvom mieste, preto je prenos šifrovaný a prechádza cez cloud výrobcu.


Integrovaný senzor zvuku a pohybu

Integrovaný senzor pohybu s dosahom až 6 metrov v kombinácii so zvukovým senzorom sa postarajú o bezpečnosť stráženého objektu. Citlivosť je možné nastaviť v troch úrovniach, čím eliminujete plané poplachy spôsobené domácimi miláčikmi. V prípade, že je zaznamenaný pohyb alebo ruch, spustí sa automatické nahrávanie obrazu a na váš mobilný telefón bude odoslané upozornenie.


Obojsmerná komunikácia

Záznam sa ukladá na pamäťovú kartu microSD (nie je súčasťou balenia). Pri zaplnení karty sa začnú premazávať najstaršie záznamy - nedôjde teda k ukončeniu nahrávania. Záznamy sú rozdelené do minútových klipov v zložkách po hodinách a dňoch. Pre obojsmernú komunikáciu je kamera vybavená mikrofónom a reproduktorom. Môžete tak na diaľku komunikovať s členmi rodiny alebo domácimi miláčikmi.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 50 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 56 mm

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Jack
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Ďalšie funkcie PIR senzor
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 130 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 64 GB

Rozmery

Šírka 50 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 56 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  EAIS010a2
Produktové číslo:  ISA-ISC5P1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16