Obnoviť stránku

iSi Rapid Infusion Starter Kit

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
106,90 €

iSi Rapid Infusion Starter Kit

Šľahačková fľaša ISI Gourmet Whip Plus sa stane skvelým pomocníkom pri príprave studených aj teplých pokrmov. Fľaša ISI je určená najmä na využitie v profesionálnych reštauračných kuchyniach, ale svoju úlohu si perfektne splní aj u vás doma. Vďaka jednoduchému páčkovému systému vždy vytečie toľko našľahaného pokrmu, koľko práve potrebujete – bez zbytočného plytvania, a to aj pri manipulácii s horúcimi pokrmami. Vychutnajte si nadýchané Espumas, lahodné omáčky a polievky, sladké dezerty s domácou šľahačkou bez chemických konzervantov!

Kľúčové vlastnosti

  • Šľahačková fľaša pre studenú aj teplú kuchyňu
  • Príprava bez chemických látok
  • Zdravotná neškodnosť
  • Rozšírené príslušenstvo na ochucovanie pokrmov Rapid Infusion
  • Jednoduché čistenie
  • Vhodné do umývačky

Kvalitné vyhotovenie

Kvalitná antikorová fľaša s objemom 0,5 l je v striebornom vyhotovení s kvalitnou vnútornou povrchovou úpravou. ISI GOURMET WHIP je zdravotne neškodná. Hlava disponuje ochranným silikónovým úchopom a pevnou páčkou z ocele na ľahké dávkovanie. Samozrejmosťou je jednoduché a hygienické čistenie po každom použití. Navyše celú fľašu aj s pokrmom môžete uložiť do chladničky pri zachovaní všetkých chutí a vôní. Na našľahanie obsahu 0,5 l je potrebná jedna iSi bombička N2O. Fľaša je vhodná na umývanie v umývačke.

Čo ďalej nájdete v darčekovej súprave

Oproti základnému príslušenstvu, ktoré obsahuje základný zdobiaci dekorátor, držiak bombičky a čistiacu kefku, nájdete v súprave príslušenstva Rapid Infusion. Ten slúži na ochucovanie olejov, octov, alkoholu či iných tekutých pochutín pomocou aromatických látok, ako napríklad byliniek, korenia či ovocia. Je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a silikónu. Súčasťou balíčka Rapid Infusion je silikónové sito umiestnené na antikorovom sitku, vypúšťacia trubička, silikónová tryska a jedna čistiaca kefa. Navyše je do súpravy pribalené aj balenie 10 kusov šľahačkových bombiček N2O.

Parametre a špecifikácia:

Objem:
0,5 l

Materiál:
Antikorová oceľ + silikón

Maximálna teplota pripravovaného pokrmu:
75 °C

Farebné vyhotovenie:
Strieborné

Súčasťou balenia je aj návod na obsluhu.

 

Parametre a špecifikácia

Cukrárske potreby

Cukrárske potreby Fľaše na šľahačku

Objem

Objem 0,5 l

Vlastnosti

Materiál Nehrdzavejúca oceľ
vhodné do umývačky Áno
Farba Strieborná
Kód:  ISILS014
Záruka: 24 mesiacov
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  161801

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02