Obnoviť stránku

iSi GOURMET WHIP PLUS 0,25 l

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
78,90 €

iSi GOURMET WHIP PLUS 0,25 l

Táto fľaša sa stane skvelým pomocníkom pri príprave studených aj teplých pokrmov. Fľaša iSi je najmä určená na využitie v profesionálnych reštauračných kuchyniach, ale svoju úlohu si perfektne splní aj u vás doma. Vďaka jednoduchému páčkovému systému vždy vytečie toľko našľahaného pokrmu, koľko práve potrebujete, bez zbytočného plytvania a to aj pri manipulácii s horúcimi pokrmami. Vychutnajte si nadýchané Espumas, lahodné omáčky a polievky, sladké dezerty s domácou šľahačkou bez chemických konzervantov!
Kvalitná antikorová fľaša s objemom 0,25 l je v striebornom vyhotovení s kvalitnou vnútornou povrchovou úpravou. iSi GOURMET WHIP je tak zdravotne neškodná. Hlava disponuje ochranným silikónovým úchopom a pevnou páčkou z ocele pre ľahké dávkovanie. Samozrejmosťou je jednoduché a hygienické čistenie po každom použití. Navyše celú fľašu aj s pokrmom môžete uložiť do chladničky pri zachovaní všetkých chutí a vôní. Pre našľahanie obsahu 0,25 l je potrebná jedna iSi bombička N2O. Fľaša je vhodná na umývanie v umývačke.
Hlavné prednosti:

  • Studená aj teplá príprava
  • Príprava bez chemických látok
  • Zdravotná neškodnosť
  • Jednoduché čistenie
  • Vhodné do umývačky

Parametre a špecifikácia:
Objem:
0,25 l
Materiál:
Nehrdzavejúca oceľ + silikón
Maximálna teplota pripravovaného pokrmu:
75 °C
Farebné vyhotovenie:
Strieborné
Obsah balenia:
Fľaša + hlava
Zdobiaca tryska (základná)
Držiak bombičky
Čistiaca kefka
Návod

Parametre a špecifikácia

Cukrárske potreby

Cukrárske potreby Fľaše na šľahačku

Objem

Objem 0,25 l

Vlastnosti

Materiál Nehrdzavejúca oceľ
vhodné do umývačky Áno
Farba Strieborná
Kód:  ISILS007
Záruka: 24 mesiacov
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  1403
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09