Obnoviť stránku

iRobot Braava 380 Turbo

4,8 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

iRobot Braava 380 Turbo

iRobot Braava 380 Turbo je skutočným kráľom medzi robotickými mopmi. Vrcholná verzia najobľúbenejšieho robotického mopu na svete sa od modelu 380 odlišuje predovšetkým rýchlonabíjacou technológiou a komfortnou rýchlonabíjacou základňou, ktoré umožňujú získať práceschopného robota len za 2 hodiny . Výbava robota zahŕňa aj technológiu PRO-CLEAN, NorthStar alebo funkciu Pause/Resume.

Prečo robota od iRobot?

iRobot sa úzko špecializuje na robotiku, investuje do jej rozvoja väčšinu ziskov a nepodľahol pokušeniu rozptýliť svoju pozornosť do desiatok odborov kvôli krajším štvrťročným výkazom. iRobot vznikol z presvedčenia trojice zakladateľov (Colin Angle, Helen Greiner a Rodney Brooks), že robotika raz zmení svet a spôsob akým pracujeme, učíme sa, liečime alebo upratujeme. Už v prvom roku existencie predstavil iRobot v spolupráci s NASA vesmírneho prieskumného robota Genghis. Prielom nastal v roku 1998, kedy spoločnosť iRobot vyhrala kontrakt agentúry DARPA na vývoj a výrobu taktických mobilných robotov iRobot PackBot.

Práve tohto všestranného robota nasadila americká vláda počas záchranných prác po teroristických útokoch na Svetové obchodné centrum v roku 2001. PackBot tiež mapoval zamorené priestory po havárii japonskej elektrárne Fukušima v roku 2011. V roku 2002 iRobot vstúpil do života každého z nás. Práve v tomto roku prišiel na svet prvý robotický vysávač Roomba. O tri roky neskôr iRobot uviedol na trh Scoobu a vo vývoji robotických pomocníkov pokračoval ďalej. Vďaka tomu dnes portfólio iRobot zahŕňa niekoľko špičkových robotov, ktorí pomáhajú viac ako 10 miliónom ľuďom na celom svete s upratovaním v dome či byte aj okolo neho.

Hlavné prednosti Braavy 380 Turbo:

  • Veľmi tiché upratovanie
  • Účinné utierky z mikrovlákna
  • Jednoduchý systém uchytenia utierky
  • Na všetky typy tvrdých podláh
  • Možnosť použitia viacerých navigačných kociek
  • Navigácia v miestnosti NorthStar
  • Turbo nabíjačka
  • Systém PRO-CLEAN: zásobník na čistiaci roztok
  • Dva čistiace režimy: zametanie a mopovanie
  • Upratovanie pozdĺž stien a pod nábytkom
  • Funkcia Pause/Resume

Pre koho?

iRobot Braava 380 Turbo urobí radosť všetkým majiteľom bytov či domov alebo kancelárskych priestorov s väčšou podlahovou plochou. Vďaka rýchlonabíjacej technológii a turbo nabíjačke možno Braavu 380 Turbo pripraviť na upratovanie ďalších miestností v priebehu 2 hodín a vyriešiť napríklad generálne upratovanie v priebehu jediného dňa či dokonca popoludnia. Na jedno nabitie Braava 380 Turbo zametie plochu s rozlohou 200 m2 a vytrie 60m2.

Navigácia NorthStar

Technológia vyvinutá spoločne s americkou vesmírnou agentúrou NASA funguje ako vnútorné GPS . Projekčná kocka NorthStar vysiela signál, pomocou ktorého Braava bezpečne pozná svoju aktuálnu polohu v miestnosti a hlavne miesta, ktoré zostáva upratať. Na konci vytierania sa Braava vždy vráti na miesto, kde s upratovaním začínala. Aj to je sila technológia NorthStar.

Účinné utierky z mikrovlákna

iRobot Braava používa na suché aj mokré upratovanie špeciálne utierky z mikrovlákna s vynikajúcimi čistiacimi vlastnosťami. Biela utierka, na ktoré lipne prach, drobné nečistoty, vlasy a zvieracie chlpy, slúžia k suchému upratovaniu čiže zametaniu. Modrá utierka bola navrhnutá špeciálne na účely mokrého upratovania, teda vytieranie. Utierky jednoducho pripevníte na robota pomocou podložky s magnetickým zámkom a gumovými fixačnými lištami. Po dokončení upratovania možno utierky ľahko vyprať v ruke a priebežne aj v práčke.

Tiché upratovanie

Braava je počas upratovania tichá ako myška. Môže vytierať skoro ráno i neskoro v noci, napriek tomu nikoho nezobudí. Pamätajte, že Braava nie je vysávač, ale robotický mop s funkciou zametanie, ktorý dokáže pomocou utierok z mikrovlákna zachytiť prach, vlasy, chlpy a drobnejšie nečistoty. Kolieska Braavy poháňa tichý elektromotor, preto nie je Braava počas upratovania vôbec počuť .

Dva čistiace režimy

Braava 380 Turbo ponúka dva čistiace režimy - zametanie a mopovanie . Pod režimom zametanie si nepredstavujte metlu, ktoré vymetie z predsiene kusy zaschnutého blata. Tento režim slúži na odstránenie prachu, vlasov, chlpov a drobných nečistôt zo všetkých typov tvrdých podláh aj v rozľahlých priestoroch. Nečistoty zostávajú na bielej utierke z mikrovlákna, ktorú po skončení upratovania jednoducho vytrasiete. V režime zametanie sa Braava pohybuje v miestnosti v dlhých dráhach, vždy tam a späť, tam a späť atď. Režim mopu slúži k efektívnemu vytieraniu tvrdých podláh. Braava sa pohybuje v krátkych dráhach, vždy doprava, tam a späť, doľava, tam a späť, dopredu a znovu. Vďaka tomuto postupu dokáže veľmi efektívne zbaviť podlahu mastnoty, prachu a dokonca aj rôznych škvŕn.

Upratovanie pozdĺž stien a pod nábytkom

Braava upratuje inteligentne a hlavne dôsledne. Zájde pod posteľ, nábytok alebo toaletu , uprace starostlivo pozdĺž stien alebo okolo odpadkového koša či nôh stola. Citlivo pritom reaguje na prekážky v miestnosti. Nenaráža do nábytku a zaregistruje ak má pred sebou napríklad koberec, zastaví sa, otočí a vytrie priestor okolo neho. Jednoducho pochopí, že drhnúť koberec utierkou z mikrovlákna nie je dobrý nápad.

Možnosť použitia viacerých navigačných kociek

Braava 380 Turbo dokáže komunikovať s viacerými navigačnými kockami s rôznym signálom. Pri ich použití môže Braava upratovať väčší priestor. Navigačné kocky doporučujeme umiestniť do priestoru cca 7 m od seba, aby sa pokrytie signálom jednotlivých kociek prekrývalo. Braava 380 Turbo bude upratovanie vykonávať automaticky naprieč celým priestorom, ktorý je signálom pokrytý.

Systém PRO-CLEAN

Braava 380 Turbo zvyšuje efektivitu vytierania nasadením systému PRO-CLEAN. Ten vďaka zásobníku na čistiaci roztok zabudovanému vo fixačnej podložke udržuje utierku z mikrovlákna počas upratovania neustále vlhkú. Vďaka tomu Braava 380 Turbo odstráni z podlahy aj odolnejšie škvrny. Plná nádržka vystačí na upratovanie až 30 m2 . Do nádržky nalejte vlažnú vodu a pridajte čistiaci prípravok. Môžete použiť Scooba Juice alebo akýkoľvek iný prípravok určený na upratovanie podláh. Dodržujte dávkovanie uvedené na etikete vami zvoleného prípravku, väčšinou odporúčame do nádržky PRO-CLEAN naliať 3 kvapky čistiaceho prostriedku. Upozornenie: Nepoužívajte agresívne prípravky na báze riedidiel, bielidiel, žieravín atď ..

Funkcia Pause/Resume

Potrebujete Braavu na chvíľu zastaviť, vyriešiť, čo je potrebné, a potom obnoviť proces vytieranie? Nie je problém. Funkcie pauzy a opätovného spustenia (Pause/resume) zabezpečí, že Braava bude pokračovať s upratovaním tam, kde bola zastavená.

Funkcia rýchlonabíjania

Braava 380 Turbo je doplnená o funkciu rýchlonabíjania. Súčasťou balenia je turbo nabíjačka, ktorá v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi prináša používateľom významné skrátenie nabíjacej doby. Braava 380 Turbo sa už po 2 hodinách nabíjania môže znovu pustiť do upratovania vašich podláh.

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
Batéria: NiMH 2000 mAh
Kapacita batérie zametania: až 4 hodiny/93 m2
Kapacita batérie mopovania: až 2,5 hodiny/33 m2
Doba nabíjania: 2 hodiny s použitím turbo nabíjačky

Štandardné balenie:
1x Podložka s nádržkou PRO-CLEAN
1x Turbo nabíjačka
1x Adaptér
1x Batéria (vnútri robota)
1x Utierka na vytieranie
1x Knôt na podložku PRO-CLEAN
1x Utierka na zametanie
1x Navigačná kocka
1x Braava 380 Turbo

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ batérie Ni-MH
Doba nabíjania 4 h

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Farba

Farba Čierna
Kód:  IROVRSK7
Produktové číslo:  Braava 380t
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17