Obnoviť stránku

IRIS IRISPen Executive 7

Príslušenstvo k tovaru

IRIS IRISPen Executive 7

IRISPen Executive 7 je plne vybavené pero na rozpoznávanie textu. Funguje rovnako ako zvýrazňovač! Jednoducho posúvajte IRISPEN cez tlačený text alebo čísla z novín, časopisov, faxov, listov a text bude automaticky prepísaný do počítača pomocou OCR technológie. Nezáleží teda na tom, či používate program Word, Excel alebo iné textové aplikácie pre úpravy. IRISPen dokáže tiež importovať logá, podpisy, menšiu grafiku a Executive vie tiež skenovať čiarové kódy.
Dodaný softvér dokáže skenované materiály prekladať do viac ako 55 jazykov. Jednoducho si vyberte jazyk, ktorý chcete preložiť, prejdite perom cez dokument a ihneď sa objaví preklad. S inteligentnou hlasovou syntézou vám umožní počúvať čokoľvek naskenované v 55 rôznych jazykoch. Tým pomôže kontrolovať priebeh, či sa zhoduje s pôvodným dokumentom, bez toho aby ste sa museli pozerať na obrazovku.
Parametre a špecifikácia:

Skenovanie:
Textu, čisel, menšie grafiky, čiarových kódov

Rozhranie:
USB

Kód:  IS001p1
Produktové číslo:  457887

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04