Obnoviť stránku

IRIS IRIScan Mouse WiFi čierna

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

IRIS IRIScan Mouse WiFi čierna

Skenujete často? V tom prípade pre vás máme pripravený produkt od spoločnosti Iris, ktorý je skenerom a myšou v jednom. Veľmi praktický doplnok vašej kancelárie, ktorý nezaberie ani kúsok miesta navyše. Táto počítačová myš disponuje exkluzívnou súhrou funkcií doplňujúcich akýkoľvek počítač o presné snímanie nielen povrchu pod ňou. Myš má zabudovaný skener, a tak stačí kliknúť na tlačidlo skenovanie, prejsť v každom smere na papierovom dokumente a text aj obrázky sa okamžite zobrazia na obrazovke počítača. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová myš a skener v jednom
  • Kompaktné rozmery
  • Funkcia skenovania jedným tlačidlom
  • Laserová myš disponuje rozlíšením 1500 dpi
  • Rozpoznáva text až zo 140 jazykov
  • Skenovanie v rozlíšení až 400 dpi
  • Nabíjanie pred USB

Akýkoľvek dokument

Veľké plány a mapy, listy, noviny ale aj časopisy. IRIScan zvládne snímať akýkoľvek dokument do formátu A4. Nestarajte sa o veľkosť dokumentu, ktorý chcete naskenovať, jednoducho skenujte. 

Prevod do elektronickej podoby

Po naskenovaní dokumentu ho jednoducho pretiahnite do aplikácie Word, Excel, Outlook alebo inej aplikácie na úpravy textu. Dokumenty možno tiež uložiť do plnohodnotného súboru PDF. Premeňte svoje osobné a profesionálne dokumenty na digitálne dáta s cloudovým zdieľaním na každé prenosné zariadenie. Zdieľajte cez Twitter, Facebook alebo Flickr či nahrajte svoje kancelárske dokumenty na Dropbox jedným kliknutím. Ak služby skenera nepotrebujete, funguje ako laserová myš s citlivým snímaním povrchu v rozlíšení 1500 dpi.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6 cm
Výška 3,8 cm
Hĺbka 11,5 cm
Hmotnosť 200 g

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Použitie myši

Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 1 500 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Farba

Farba Čierna
Kód:  IS001g2
Produktové číslo:  458735
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11