Obnoviť stránku

iQtech SmartLife WiFi Alarm SK03

97,90 €

iQtech SmartLife WiFi Alarm SK03

iQtech SmartLife Wifi Alarm SK03 – jednoduchý alarm s pripojením na WiFi Smart aplikácia Smartlife je v slovenčine a ponúka mnoho užitočných funkcií a automatizácií. Časované vypnutie, môžete nastaviť dobu, za akú sa vypne osvetlenie. Plánované zapnutie a vypnutie v dennom a týždennom režime (na svoju zásuvku si môžete nastaviť časy, v ktorých sa bude automaticky zapínať a vypínať). Okrem toho ponúka široké možnosti domácej automatizácie, prostredníctvom ktorej môžete automaticky ovládať osvetlenie podľa udalostí zaznamenaných inými zariadeniami z rodiny iQtech SmartLife, alebo naopak na základe stavu svetiel ovládať ostatné zariadenia. 

Nastavenie inteligentnej aplikácie iQtech SmartLife Wifi Alarm SK03

To všetko nastavíte v prehľadnej a lokalizovanej mobilnej aplikácii dostupnej ako na zariadenia s mobilným operačným systémom Android, tak aj na Apple so systémom iOS. Aplikácii tiež nie je cudzia integrácia s externými inteligentnými asistentmi: môžete ju prepojiť so systémami Apple Siri, Google Home, Amazon Alexa alebo s otvoreným automatizačným systémom IFTTT. 

Obsah balenia:
1× Ústredňa alarmu, 2× Diaľkový ovládač alarmu, 1× PIR senzor, 1× Siréna, 1× Magnetický senzor Okná/Dvere, 1× Vstavaná batéria, 1× Napájací zdroj 

Ústredňa:
Wifi – 45 bezdrôtových zón

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Tuya
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V maďarčine

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Typ detekcie

Typ detekcie na dvere a okná, pohybu

Obsah balenia

Obsah balenia centrálna jednotka, PIR snímač, Kľúčenka, Siréna
Počet batérií 1 ks
Kód:  IQtch95
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  iQ00395

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06