Obnoviť stránku

iQtech SmartLife IR02, Wi-Fi infračervený ovládač klimatizácie so senzorom teploty a vlhkosti

Garancia najlepšej ceny
17,12 €

iQtech SmartLife IR02, Wi-Fi infračervený ovládač klimatizácie so senzorom teploty a vlhkosti

Wi-Fi infračervený ovládač iQtech® SmartLife IR02 je vhodný najmä na klimatizácie. Zariadenie má v sebe senzor teploty a vlhkosti vzduchu. Jednotlivé zariadenia potom môžete ľahko radiť do domácich automatizácií – klimatizáciu môžete zapnúť vo chvíli, keď otvoríte vchodové dvere, alebo vypnúť televíziu vždy, keď sa rozsvieti v niektorej z izieb. Smart univerzálny ovládač sa dokáže naučiť váš súčasný ovládač a úplne tak prevziať jeho funkcionalitu. Maj svoj svet pod kontrolou. Záručný a pozáručný servis Agora DMT a. s.  

Špecifikácia iQtech SmartLife IR02, Wi-Fi infračervený ovládač klimatizácií so senzorom teploty a vlhkosti

  • Napájanie: 5 V DC, 1 A (micro USB)
  • WiFi: 2,4 GHz IEEE802.11 b/g/n IR
  • Frekvencia: 38 – 56 kHz IR
  • Uhol: všesmerový
  • IR dosah: 10 m

Automatické ovládanie zapínania a vypínania jednotlivých spotrebičov

Múdra aplikácia ponúka mnoho užitočných funkcií špecifických pre toto zariadenie, okrem toho ponúka dokonalé možnosti domácej automatizácie, prostredníctvom ktorej môžete automaticky ovládať zapínanie a vypínanie jednotlivých spotrebičov podľa udalostí zaznamenaných inými zariadeniami z rodiny iQtech® SmartLife alebo naopak na základe stavu jednotlivých zásuviek ovládať ostatné zariadenia. To všetko nastavíte v prehľadnej a lokalizovanej mobilnej aplikácii dostupnej ako na zariadenia s mobilným operačným systémom Android, tak aj na Apple so systémom iOS. Aplikáciu tiež nie je cudzia integrácia s externými šikovnými asistentmi: môžete ju prepojiť so systémami Apple Siri, Google Home, Amazon Alexa alebo s otvoreným automatizačným systémom IFTTT.

Obsah balenia:
1× infraovládač IR01, 1× napájací kábel micro USB (napájací adaptér nie je súčasťou balenia). Maj svoj svet pod kontrolou. Záručný a pozáručný servis Agora DMT a. s.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Google Home
Kompatibilní hlasoví asistenti Amazon Alexa
Napájanie Do siete

Pripojenie

Pripojenie WiFi 5 GHz

Vlastnosti

Dosah 10 m

Fungovanie

Fungovanie Samostatne

Typ detekcie

Typ detekcie Teploty, Vlhkosti

Umiestnenie

Určenie Vnútorné
Kód:  iQtech23_01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  IQTA040

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09